Нова кампания предлага отстъпки за ваканции у нас на българи от чужбина

Намаления от цената на ваканцията ще могат да получат представители на български общности зад граница – етнически малцинства и икономически мигранти, които заявят чрез Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) карти за отстъпка. Инициативата „Очакваме ви у дома” е на БХРА, а партньор на кампанията е Министерство на туризма.

“Министерство на туризма приветства Вашата инициатива, да покажете на българите зад граница, че не са забравени и са важни за страната ни. В тази безпрецедентна криза е изключително важно да привлечем сънародниците ни като очаквани и желани туристи”, се казва в писмо на туристическото ведомство до БХРА, подписано от зам.-министъра на туризма Ирена Георгиева.

Всички клубове, сдружения и общности на българи в чужбина ще могат да заявят карти от партньорската програма за лоялност на БХРА, които им дават право на намаленията. Картите са безплатни, като единствената сума, която се дължи за тях еднократно е тази, покриваща производствените разходи за самата пластика. Предлаганите от хотели, ресторанти, механи, къщи за гости, магазини за техника, бензиностанции и други обекти, членове на БХРА и партньори на организацията, намаления са в размер до 50% от редовните цени.

Вече са изпратени писма до по-голяма част от българските общности в чужбина и всички сдружения, които искат могат да се включат в кампанията и да заявят своите карти за отстъпка, като изпратят email на адрес office@bhra-bg.org

Коментари

Задължително поле