Нова комиксова тупалка на хоризонта

“Момчетата” събира звезден екип

Проектът е на Amazon Studios

“Момчетата” е екранизация по едноименния комикс на Гарт Енис (“Preacher”) и Дарик Робъртсън (“Tran­sme­tro­politan”) и се очертава като една от най-интригуващите комиксови тупалки на хоризонта. Проектът е на Amazon Studios, които задвижиха рекламната кампания с нови трейлъри и изображение. Действието се развива в свят, където супергероите са известни, влиятелни и почитани като богове. Те се опияняват от славата и успеха си и по всевъзможни начини злоупотребяват със силите си.

В центъра на историята са “The Boys” - малка група обикновени хора, които се борят за справедливост, разполагащи единствено с хъс и мръсни номера. Те са си поставили за цел да разкрият истината за супергероите, известни като Седмицата, и мултимилионния конгломерат Vought, който ги менажира, и да потърсят отговорност за престъпленията им.

Великолепната Елизабет Шу (“Палмето”, “Да напуснеш Лас Вегас”) прави зрелищно завръщане в една от централните роли.

Изпълнителни продуценти са Сет Роугън и Евън Голдбърг (които стоят и зад екранизацията на “Preacher” на Енис), а в главните роли освен Шу ще видим още Карл Ърбан, Ерин Мориарти, Антъни Стар, Доминик МакЕлигът, Джеси Т. Ъшър, Чейс Круфърд, Саймън Пег и др.

Коментари

Задължително поле