На 25 март 2019 да почерпят

С 2500 места разширяват Софийските гробища

Ирландският Джо Кокър скара Лечев и Графа в „Гласът на България“

Вълни от поезия на Фотев заляха Бургас

Петиция за отмяна на Брекзит надхвърли 5 милиона подписа

Искове срещу България за над 1,2 млрд. евро Най-големи са претенциите на енергоразпределителните дружества

Утре ни очаква слънчево време с максимални температури между 20 и 25 градуса

Шествие срещу ислямофобията и расизма в Нова Зеландия

Владимир Кисьов се е отказал да бъде кандидат на СДС за евроизборите

Странната ярост на Томислав Дончев Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще заседава вероятно в сряда

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 25 март 2019

ВМРО и „Атака“ отиват заедно на евроизборите Волен Сидеров нямал претенции да бъде сред кандидатите на евентуалната коалиция

До 2 г. е готов първият нов боен кораб Проектът е за два кораба, като общата му стойност е почти 1 млрд. лв

Адвокат Михаил Екимджиев: Цветан Цветанов е тежък рецидивист по отношение на апартаментите

Проф. Михаил Константинов за евроизборите: Отива се към битка, която се води на непочтен език

Нова рокада на върха в Областна дирекция на МВР-Пловдив Старши комисар Атанас Илков смени Христо Разсолков, който напусна по лично желание

Досегашният началник на отдел „Криминална полиция“ старши комисар Атанас Илков е новият шеф на Областна дирекция на МВР-Пловдив. Той е назначен на поста със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев.

Днес старши комисар Илков бе представен на състава на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Новият директор благодари за възможността да работи в ОДМВР–Пловдив и посочи, че си дава ясна сметка за отговорностите и предизвикателствата пред целия колектив. „Разчитам на съвместните усилия и доказания професионализъм и всеотдайност на колегите за постигане на основните приоритети на МВР. Работата ще продължи по същия ред и ще има приемственост, с която да затвърдим постигнатите положителни резултати. Очаквам от ръководителите на подразделения конкретни предложения за подобряване на дейността и отстраняване на слабостите и пропуските“, декларира старши комисар Атанас Илков.

Главният секретар на МВР обяви и заповедта на министъра на вътрешните работи, с която се прекратяват служебните правоотношение на старши комисар Христо Разсолков по негово лично искане. Главен комисар Младен Маринов връчи на бившия директор на областната дирекция Почетен знак втора степен – отличие, с което е награден от министъра на вътрешните работи за съществен принос и постигнати високи резултати в служебната дейност. По думите на Разсолков отчетените добри резултати на ОДМВР – Пловдив са породени от екипната работа и общия стремеж за намиране на решения в точния момент. Той пожела на новия директор да продължи добрите практики в дирекцията и да се стреми да отстрани недостатъците в правилната посока.

На срещата присъстваха ръководителите на Апелативна и Окръжна прокуратура Иван Даскалов и Румен Попов, които изразиха своята увереност, че под ръководството на старши комисар Атанас Илков Областната дирекция на МВР-Пловдив ще затвърждава добрите взаимоотношения с прокуратурата. От своя страна магистратите единодушно дадоха висока оценка за личните и професионали качества на Христо Разсолков, като му връчиха почетен плакет.

Старши комисар Атанас Илков е роден на 20 декември 1964 година в Пазарджик. Има завършена магистратура по право от Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград. Специализирал е в международните академии по правоприлагане в Будапеща и Розуел, Ню Мексико. В Министерството на вътрешните работи от 20 години – в РДВР-Пазарджик (1987-1999), в Криминална полиция (1999 – 2009), като началник сектор „Оперативно обслужване на местата за лишаване на свобода“ (2009- 2012), началник на сектор в ДНСП, началник на отдел “Криминална полиция” към ГДКП (2014-2015).
През месец юли 2016 г. е назначен като началник на отдел “Криминална полиция” при ОДМВР – Пловдив.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.