Новият сезон на „Домът на дракона“ тръгва през лятото

Пускаха първи кадри и официален тийзър на сезона.

Първи кадри на най-очакваната поредица за 2024 година

Най-гледната премиера в историята на HBO

HBO пусна официалния тийзър на най-очакваната и обсъждана поредица за предстоящата година - втория сезон на оригиналния си драматичен сериал “Домът на дракона”, предистория на суперхита “Игра на тронове”. Той бе показан по време на панела CCXP23 в Сао Пауло, Бразилия.

Вторият сезон от осем епизода ще дебютира през лятото на 2024 г. в стрийминг платформата HBO Max и по телевизионния канал HBO. Премиерата на първия сезон бе през август 2022 г. Той печели “Златен глобус” за най-добър драматичен сериал. Още с премиерата си “Домът на дракона” успя да счупи рекорди, като беше гледан от почти 10 милиона зрители само в Северна Америка. Така той се превърна в най-гледаната премиера в историята на HBO.

Поредицата, базирана на “Огън и кръв” на Джордж Р. Р. Мартин, чието действие се развива 200 години преди събитията в “Игра на тронове”, разказва историята на дома Таргариен.

Във втори сезон отново ще гледаме Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкел, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Сред допълнителните завръщащи се актьори са Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм и други.

Новият актьорски състав за втори сезон включва Клинтън Либърти в ролята на Адам от Хъл, Джейми Кенна в ролята на сър Алфред Брум, Киран Бю в ролята на Хю, Том Бенет в ролята на Улф и други.

Съавтор и изпълнителен продуцент е Джордж Р, Р. Мартин; съавтор и изпълнителен продуцент е и Райън Кондал.

Оригиналният сериал на HBO е базиран на книгата на Джордж Р. Р. Мартин “Огън и кръв”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали