Новият сериал "Алея на славата" ще пренесе зрителите в няколко ресторанта

Новият български сериал „Алея на славата“ ще стартира на 26 септември в 20:00 часа по NOVA и ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък. 

„Алея на славата“ е първият български сериал, който ще пренесе зрителите в няколко ресторанта и ще разкрие тайните в кулинарната сфера. Нагорещените кухни обаче ще се превърнат във фон на разтърсващата любовна история между младите и амбициозни готвачи Али и Милен.

В техния образ се превъплъщават талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов. Силният сценарий ще постави персонажите в „Алея на славата“ пред неочаквани изпитания, свързани с любов, изневяра, семейни конфликти, борба за оцеляване, щастие и признание- и всичко това през призмата на готварската професия.

На преден план зрителите ще видят също темите за поколенческите различия, силата на приятелството, интригите в подземния свят и политиката, както и безпощадната конкуренция в кулинарния бранш. 

В силния каст на сериала влизат доказани актьори, познати от телевизионния екран и театралната сцена Деян Донков -  Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Мария Сотирова, Константин Еленков, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Йордан Ръсин, Васил Витанов и други.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали