Дневен хороскоп на Алена за сряда, 22.01.2020

На 22 януари 2020 да почерпят

Джеф Безос отново е най-богатият човек в света

КНДР ще къса всички връзки със света

В САЩ проверяват първи случай на китайския коронавирус

Европейската транспортна комисия прие споразумението по пакета „Мобилност“

България е котенце, Хърватия – дракон

Владимир Путин назначи новото правителство на Русия (ВИДЕО) Ключови министри запазиха постовете си

Премиерът Борисов се срещна с президента на „Лукойл“ Вагит Алекперов

Бърза смърт идва от Китай Новият коронавирус покоси над 291 души

Президентите Румен Радев и Реувен Ривлин обсъдиха партньорството в иновациите, сигурността и добрите практики

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 22 януари 2020

150 милиона долара за „1917”

Зам.-председател на Комисията за финансов надзор подаде оставка

Тракийски университет привлича студенти с нови специалности

Нов магазин на NET1 отвoри врати в Младост 3 Петър Ризов-управител на NET1: „Искаме да сме приятели и партньори – задълго!“

На специално събитие за клиенти и гости, което се проведе на 16-и април, бе даден старт на работата на новия клиентски център на алтернативния телекомуникационен оператор на столичани – NET1. Новият магазин се намира в столичния квартал Младост 3 на адрес „Филип Аврамов“, блок 301, като ще обслужва нарастващия брой от настоящи и бъдещи клиенти. В него, те ще могат да изберат своя продукт – оптичен интернет, кабелна телевизия, както и новата продуктова линия за автоматизация на дома и офиса.
Управителят на NET1, Петър Ризов, официално преряза лентата, като се обърна към гостите на събитието с думите: “Отваряме поредния си магазин, за да бъдем близо до Вас, за да можете лесно да общувате, да се информирате, но и да споделяте. Държим на тази комуникация и на този тип двустранна връзка, защото извън качеството и разнообразието, което ще получите като потребители на услугите на NET1, ние се стремим да създаваме и дългосрочни партньорства и приятелства“.
Новият магазин е 18-и, като мрежата на NET1 постоянно се разширява, давайки възможност за по-лесен и бърз достъп на повече софиянци до продуктите, промоционалните пакети, по-бързо и качествено обслужване като клиенти на водещия за столицата телекомуникационен оператор.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.