Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Вандали изпотрошиха над 40 коли в Пловдив

Ето кои институции ще проверяват сделката за ЧЕЗ

32 цивилни са загинали при бомбардировките на Източна Гута днес

Туристическите пакети ще поскъпнат 2-3 пъти Българинът се стяга за патриотични екскурзии за 3 март

Гинка Върбакова, която купи активите на ЧЕЗ: Нашите намерения са за отговорно отношение към милионите клиенти

Трите момичета, държани затворени в „Люлин”, никога не са ходили на училище

МВР предупреди: Не преминавайте през Дунав мост-2 утре

Наказания в пловдивската Спешна помощ заради отказана помощ на 2-годишно дете

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова откри семинар на тема “Изкуството в променяща се Европа – време и граници“

Меркел обеща на Гърция помощ при военна агресия от Турция

Апелативният съд потвърди оправдателната присъда на Алексей Петров за пране на пари

НОИ плаща обезщетения до 29 декември

Националният осигурителен институт (НОИ) ще изплати последните за годината парични обезщетения за майчинство и болнични на 29 декември.

От института съобщиха, че първите преводи през 2017 г. ще бъдат на 5 януари. Всички могат да видят датите за изплащане на пенсиите, паричните обезщетения за болест, майчинство и безработица за януари 2017 г. на интернет страницата на НОИ. Графикът за паричните преводи ще се актуализира всеки месец.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

 1. ПРОДЪЛЖАВА ГЕНОЦИДЪТ НА ГЕРБ КЪМ ПЕНСИОНЕРИТЕ !
  Не е възможно обикновените хора да забравят просташкото политическо изявление на министър-председателя Бойко Борисов, че циганите, турците и пенсионерите са “лош човешки материал” – благохулно произнесена на 5 февруари 2009 г. в православната църква “Свети Иван Рилски” /Чикаго/.
  Най-страшното не е, че унизителната политика на ГЕРБ към “лошия човешки материал” се материализира във всички досегашни бюджети, включително и в бюджет 2017 г. – НО това, че за провежданата извратена социална политика се използват, като основни инструменти за внушения – лъжата, манипулациите и интригантството.
  ДОКАЗАТЕЛСТВА:
  1.При приемането на бюджет 2017 г. Бойко Борисов, Менда Стоянова, Владислав Горанов, Димитър Главчев и други представители на ГЕРБ – многократно заблуждаваха хората, че няма пари за увеличение на минималните пенсии и за преизчисление на останалите пенсии.
  По-късно се оказа, че е налице излишък от 3,5 млрд.лева !
  2.С няколко министерски постановления излишъкът е разпределен – без да бъдат отделени средства за увеличение на пенсиите.
  3.С постановление на МС – прагът на бедност за 2017 г. е определен от 299 лв./през 2016 лв./ на 314 лв.
  Прага на бедност е нараснал с 15 лв. / 314 – 299 / – 5.02 %.
  Минималната пенсия се увеличава с 3,87 лв. / 165,25 – 161,38 / – 2,4 %.
  През 2017 г. българските пенсионери с минимални пенсии са обеднели с 11,13 лв.
  Това е доказан геноцид към милионите пенсионери – към всички пенсионери !
  ИЗВОД: В предстоящите парламентарни избори – нито един пенсионер не следва да гласува за партия ГЕРБ – независимо, с каква програма ще лъжат и заблуждават пълните зали и площади с избиратели !
  4.Доказателство за провеждания геноцид от ГЕРБ, нежеланието и неспособността да се справят с бедността е – разпространената информация от МС, че през 2016 г. е налице икономически растеж и устойчиви темпове на БВП.
  Налице са всички условия за ликвидиране на бедността за 2-3 години, но една шайка престъпни политически типове – овладели държавния апарат – безнаказано се гаврят с българския народ !
  ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 27 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ УЧАСТВАТ С НАЙ-ГОЛЯМ ДЯЛ В СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛИТЕ И ДРУГИТЕ ОБЕКТИ, КОИТО БОЙКО БОРИСОВ ОТКРИВА И РЕЖЕ ЛЕНТИ ! ЕДНА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПОЛАГАЩИТЕ СЕ СРЕДСТВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ – СЕ УДЪРЖАТ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ ! ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е, ЧЕ ДНЕШНИТЕ РАБОТНИЦИ ИЗКАРВАТ ПЕНСИИТЕ НА ДНЕШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.