Обвиниха Арми Хамър в садо-мазо

Арми Хамър вече започна да губи проекти, в които трябваше да се снима.

Нова секс издънка в Холивуд 

Жалбите срещу актьора се множат, подобно на случая Харви Уайнстийн

Още една кариера в Меката на киното е на път да бъде срината

Нов секс скандал разтресе Холивуд само преди десетина дни и този път в ролята на злодея не е застаряващият продуцент Харви Уайнстийл, обещавал кариера на начинаещи актриси срещу секс, а синеокият, висок 1,96 м, 34-годишен красавец Арми Хамър. 

Доскоро актьорът, поне видимо, беше примерен съпруг и грижовен баща. Има две деца – 6-годишна дъщеря Харпър Грейс и 3-годишен син Форд Дъглас. До лятото на миналата година живееше с тях и съпругата си Елизабет Чембърс, но на 10 юли двойката обяви, че се разделя. Актьорът видя децата си чак през декември 2020 г. 

Публикувани в анонимния инстаграм акаунт House of Effie скрийншотове от кореспонденции на Арми Хамър с различни девойки показват, че той не е такъв, какъвто изглежда. Ако въобще публикуваното отговаря на истината... Според тези постове актьорът е търсил по-силни изживявания чрез мрежата, граничещи с насилие, които експерти в интимната област наричат BDSM. Какво означава това? 

Абревиатурата се състои от три съкращения: BD (Bondage & Discipline) – връзване и дисциплина, DS (Domination & Submission) – доминиране и подчинение, и SM (Sadism & Masochism) – садизъм и мазохизъм. В този тип взаимоотношения, които може и да не включват секс, има господстваща и подчинена страна (господар и роб). 
Актьорът нарече изтеклото в мрежата „налудничави обвинения“ и „чудовищна онлайн атака“. Той заяви, че при това положение не може да остави децата си за четири месеца, за да снима филм с Джнифър Лопес в Доминиканската република. Лопес, освен в главната роля, е и изпълнителен продуцент на проекта. Много е вероятно тя да е решила да няма нищо общо с Хамър, към когото изведнъж се отприщи лавина от обвинения от негови бивши „робини“. 

Сигнал за това, че нещо в брака им куца, е решението на Чембърс и Хамър да минат през семейна терапия през 2019 г. Причината е, че по време на снимките на филма „Ребека“ между актьора и Лили Джеймс, която играе негова съпруга, започва истински роман. Съвместните сесии с психолог протичат редовно, а после избухва пандемията и семейството заминава на безопасните Кайманови острови в Карибско море, където милиардерската фамилия Хамър притежава имение. И това поставя началото на края. 

В интервю за британското издание GQ Хамър описва самоизолацията така: „Много е трудно, когато две силни личности са заключени на малък остров... Не се справях много добре. Да кажа честно, едва не изгубих разсъдък“.
В началото на юни 2020 г., когато става възможно, Хамър отлита от Кайманите в Маями, откъдето по погрешка изпраща на жена си текст с неприлично съдържание. Семейната терапия претърпява фиаско. 
Мнозина се питат защо Чембърс толкова дълго се е преструвала, след като още през 2017 г. в мрежата се обсъждат лайкове, които актьорът редовно дава на акаунти, посветени на BDSM и по-конкретно на японското еротично изкуство на връзването за удоволствие - шибари. 

В интервю за „Плейбой“ през 2013 г. Хамър казва, че бракът му с феминистка не му позволява да прояви истинския си темперамент. „По-рано обичах да хващам жената за шията, да й дърпам косата и т.н. Но когато се ожениш, сексуалните апетити се променят. И това е хубаво! Не страдам. Но не мога да хвана жена си за косата, защото я уважавам“, откровеничи Арми. По-късно се извинява за казаното с думите: „Повече никакви интервюта в пияно състояние“. 

През същата 2013 г. излиза още едно интервю, в американското сп. „Ел“, където той, вече трезвен, признава, че обожава да прави „хитри и сложни“ възли, чувствайки се като въоръжен, а любимата жена му забранява много неща, защото се тревожи за него. Към края на разговора Арми си спомня история от бурната младост, когато поредната приятелка се опитва да го пореже с голям нож по време на секс: „Ох, не трябва да разказвам това, но тя смяташе, че любовта винаги оставя белези“.

През втората половина на миналата година, когато Хамър вече живее сам, постоянно го срещат с нови спътнички, но никоя не се задържа дълго. Румър Уилис, дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис, след раздялата си с Арми пуска в Инстаграм своя снимка, вързана и облечена в латекс, което някои възприемат като призив към „господаря“. 

Една от мимолетните партньорки на Арми – Пейдж Лоурънс – търси в мрежата контакт с добър психолог. Друга негова бивша – Джесика Чинчин Енрикес – обещава да й помогне. „Робините“ на Хамър са се съюзили и имат намерение да го накажат. Сега той е с вързани ръце и крака и изглежда никакво шибари няма да му помогне.

Прадядо му се познавал с Ленин и Сталин

Името на предприемача и колекционер, мултимилиардера Арманд Хамър е добре познато в САЩ. Става дума за прадядото на актьора Арми Хамър. Той е роден в Ню Йорк през 1898 г. и умира през 1990 г. Родителите му са емигранти от Одеса. Начален капитал бъдещият бизнесмен получава от дядо си Яков, син на богат корабостроител от Херсон. 

Арманд Хамър е собственик на нефтения концерн Occidental Petroleum от 1957 г. Първия си милион спечелва от производство на алкохол, но по време на сухия режим е погнат от американските данъчни власти и е принуден да бяга в СССР. Малцина знаят, че той прекарва там 10 години. 

В Москва го посрещат дружелюбно. Поканен е на конфиденциален разговор с Ленин, който моли предприемача да убеди американците в ползата от търговията със Съветския съюз. На този етап страната се нуждае от капитал, за да възроди икономиката си. Хамър успява да стане представител на 38 американски компании в СССР. Като най-голям негов успех се смята договорът с Хенри Форд. Хамър решава да се установи в СССР, където му е предоставено имение с 24 стаи, лична прислуга и шофьор. 

След смъртта на Ленин Сталин предлага на Хамър специална длъжност във финансовото министерство. В задълженията му влиза продажба на ненужните на съветската власт бижута и предмети на изкуството, сред които са и яйцата на Фаберже.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес