Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Община Асеновград раздава безплатно дръвчета и храсти

Всички жители на Асеновград, които искат да се включат в кампанията по засаждане на дръвчета и друга растителност върху общински терени, ще получат безплатно посадъчен материал срещу подадена молба до 31 март, съобщиха от екипа на кмета д-р Емил Караиванов. Община Асеновград е осигурила фиданки от широколистни дръвчета от видовете шестил, явор, клен, кестен, албициа, бреза, каталпа, бук, чинар, върба, липа, софора, офика, акация, топола и пауловния, както и храсти на рози, люляк, берберис, котонеастер, форзиция, юниперус, лигуструм, лоницера, спиреа, винка, юка и др. Инициативата е на кмета д-р Емил Караиванов ато израз на хуманната идея за съхраняване живота на Земята. Кампанията е призив към всички да работим заедно за намаляването на въглеродния диоксид в атмосферата чрез засаждане на дървета.

Община Асеновград раздава безплатно дръвчета и храсти

1300 черни бора ще бъдат засадени на 18 март край стадиона в село Дебръщица в Средните Родопи, а за участие в залесителната акция „Пролет 2017“ са поканени природолюбители от Пазарджик, Пловдив и Асеновград. Кампанията е изцяло доброволна и благотворителна, а стартът й е в събота в 9.30 часа.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.