На 24 февруари 2019 да почерпят

Мартин, покровителят на българите в Европа Председателят на фондация “България” издава 2 списания, за да подпомогне бедстващи сънародници

Предупреждение за ниски температури в 12 области утре

Мадуро прекъсна дипломатическите отношения с Колумбия

20 хиляди протестират пред казармите на Националната гвардия в Каракас

Кораби на НАТО акостираха във Варна

Премиерът Борисов на среща на върха между ЕС и Лигата на арабските държави

Цветанов в Благоевград: ГЕРБ трябва да показва предимствата на ЕС, а не да говори като БСП

Хуан Гуайдо: Високопоставени чиновници на Мадуро са избягали в Турция

Алберт Попов: В България и стените помагат, надявам се да зарадвам публиката

Паргов: Крайният срок БСП да се върне в парламента е 27 май

Сърби кандидатстват за прием в армията на Косово

Полицаите, пострадали при ареста на 17-годишен таксиджия: Законът трябва да ни защитава повече

Хамид Хамид: ДПС остана единствената опозиция в парламента

Ябълките са естествен щит срещу болестите Те са единствените плодове, подходящи за десерт

Община Свищов с номинация за годишните награди на Министерството на туризма

Община Свищов е номинирана в две категории на годишните награди на Министерството на туризма. Чрез онлайн гласуване ще се състезава за призовите места. В категория „Туристическа атракция/обект”, Община Свищов участва с Римския кастел „Нове” и се бори за приза с още 19 финалисти. Линкът, за гласуване в тази категория е: http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/.

Годишните награди на Министерството на туризма са създадени с цел насърчаване развитието на българския туризъм, чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации и повишаване на конкурентоспособността, и качеството на туристическата услуга.

Втората категория е „Специализиран туризъм” и в нея крайдунавският град се представя с Фестивала на античното наследство „Орел на Дунава”, където се бори с още 9 достойни финалиста. Линкът, за гласуване в тази категория е: http://tourismawards.bg/cat/specializiran-turizm/.

Всички, които желаят да спомогнат за популяризирането на община Свищов като привлекателна туристическа дестинация, могат да гласуват на посочените линкове. Гласуването ще продължи до 18 декември 2016 г., а победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 19 декември 2016 г. (понеделник).

Експертите на Министерството на туризма, съгласно разработена методология и карти за оценка, в съответствие с критериите на Световната туристическа организация, разпределят всички кандидатури в 16 категории. Победителите в различните категории ще бъдат излъчени на база онлайн гласуване.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.