Започна пълненото с природен газ на тръбопровода „Турски поток“

Туристи откриха опожарен автомобил

Проф. Венелин Терзиев описа в книга проекциите на устойчивото развитие в практическия живот Нетрадиционното представяне на сериозната творба бе в Залата на жирафите в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Тъща потроши колата на зет си, той си го върна Три автомобила с натрошени стъкла в Завет при семейна война

Нашествие на мушици в Разград и околностите Изяснява се видът и начините за борба с тях

Видин се включва в най-мащабната кампания срещу трафика на хора

Ново огнище на африканска чума по свинете в община Смядово

Николета Лозанова захвърли дрехите и задръжките (СНИМКА)

Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

Задържаха 4-ма наркодилъри в прохода „Петрохан”

Варна домакинства за втори път състезание по медиация за ученици

Масови случаи на експлоатация на българчета в Солун

Топ полицай от Сливен става зам.-директор на МВР в Ямбол

Обявиха Берен и Къванч за най-добрата двойка

Наскоро редакционният съвет на вестник „Хюриет“ избра 5-те най-добри екранни двойки за всички времена, участвали в турски сериали.

Очаквано за мнозина, класацията оглавяват Берен Саат и Къванч Татлату с аргумента за силната химия помежду им в поредицата „Забраненият плод“, който още разбива рекорди по гледаемост.

На второ място са поставени Мерием Узурли -Халит Ергенч от „Великолепният век“. „И двамата имат харизма и са много подходящи един за друг“, мотивира се „Хюриет“.

Джан Яман

Третото място заемат Йозджан Дениз – Нургюл Йешилчай от „Имението с лозите“, а четвърто – Елчин Сангу и Баръш Ардуч, за играта им в сериала „Любов под наем“.

Пето място в класацията на вестника заемат Мирай Данер и Боран Кузум, вдъхнали живот на екранната двойка Хилял и Леон от „Ти си моята родина“.

По повод класацията, обявеният за новия секссимвол на Турция – Джан Яман, коментира в социалните мрежи: „Демет Йоздемир и аз сме най-добрата двойка за всички времена“, визирайки себе си и екранната си партньорка в сериала „Ранна птица“. Подразнен потребител обаче веднага му опонира: „Може да е така зад камерата, но от гледна точка на публиката не може да се каже, че двойката Джан – Демет е най-добрата.“

От своя страна Онур Баштюрк пък допълва: „Бих казал, че те изобщо не си пасват, но феновете на Джан Яман ще се обидят, а аз ще бъда барикадиран от обаждания от неговия мениджър. Не ми трябва! Но най-добрите за мен двойки от телевизията са наистина тези, посочени в класацията на „Хюриет“.

Актрисата и певица Омур Гедик също се включи в дискусията: „Фразата „ Ние сме най-добрата двойка за всички времена…“ е твърде самонадеяна. Нещо повече, това кара човек да попита: „Според кого и според какво.“ Дори Джан и Демет да се смятат за най-добрата двойка, те могат да заемат различни места в класациите според различни хора. Сред най-добрите двойки най са ми любими Бергюзар Корел – Халит Ергенч, Неслихан Атагюл – Бурак Йозчивит, Елчин Сангу – Баръш Ардуч, Нургюл Йешилчай – Йозджан Дениз и Пинар Алтуг – Тамер Карадагли.“

Журналистът Дженгиз Семерджиоглу е още по язвителен към изказаното мнение на Джан Яман: „Той твърде се поддаде на влиянието на своите феновете в Рим /наскоро актьорът бе посрещнат с голямо внимание в Италия- б.а./ и скочи нависоко. Изказването му, че с Демет са най-добрата екранна двойка, е несправедливо и по отношение на неговото поколение, и по отношение към него самия, като говори за „всички времена“. Джан, историята на телевизията не започва с теб… Преди теб имаше толкова много хора, които публиката не може да забрави. Те ще се смеят на тези, които се опитват да се запишат в историята на телевизията с един летен сериал като „Ранната птица“. Там Джан напомпа не само мускулите си, но и егото си.“

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.