Овните жънат успех и признание, служебни задачи за Водолеите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

В почивния ден жънете успех и признание въпреки напрежението в държавата и наложените мерки за предпазване от вируса. Вечерта сте задължени да посетите ваши близки, но се предпазете от евентуална зараза, ако не са ви споделили причината за поканата. Вие самите е добре да сте здрави, за да не винят вас за проблемите си. В професионалните ви отношения цари ред и хармония. Финансовото ви състояние е стабилно. Вашите колеги се нуждаят от съветите и помощта ви. Не им я отказвайте в днешния ден, за да разчитате след време и вие на тяхната.

ТЕЛЕЦ

Впечатлени сте от постиженията на ваш колега в този почивен ден. Не допускайте да ви притеснят неприятности, а се пригответе да ги посрещнете и да ги преодолеете с вашите собствени знания. Бъдете внимателни за да избегнете пропуски, ако сте на работното си място. В края на деня ще ви зарадва новина за приходи, които ще получите през следващата седмица. Брачните ви и интимни партньори очакват да ги зарадвате с покана за ресторант и подарък, стига да е възможно посещението на любимо заведение. Помислете какво ще им хареса. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но само ако сте сигурни, че ще бъде приятно и на партньорите ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако имате да провеждате разговори с вашите близки заради проблеми в семейството, не проявявайте агресия, дори и ако се опитват нарочно да ви предизвикват в почивния ден. Разрешете служебните си проблеми, за да не блокират плановете ви. Проведете разговорите, свързани с участието ви в нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. Днес намерете време за себе си, разкрасете си, без значение какво е вашето настроение. Очаква ви ново, приятно запознанство, което може да прерасне в романтично. Сексът с любимите ви хора ще ви достави истинска наслада, затова не го пропускайте!

РАК

Днес въпреки, че деня е почивен е във ваша полза да проявите такт към хората около себе си и да избегнете импулсивните реакции. Денят ви позволява да постигнете успех и да се справите блестящо със задълженията си на вашето работното си място или у дома, ако работите дистанционно. Стабилизирайте постигнатото до момента и завършете започнатите задачи. Разногласията, които биха възникнали в семейството, са породени от ината ви и нежеланието да приемете мнението на другите. Сексуалният ви живот не ви задоволява. Чувствате се пренебрегнати от интимните си половинки. От вас зависи да промените това.

ЛЪВ

Трудностите в този и без това напрегнат почивен ден ви изнервят, но умеете да си наложите спокойствие. Вашите близки отново ще се окажат буфер на вашето лошо настроение. На работното място ще се успокоите заради постигнатия успех. Идеите ви са интересни, прогресивни, но неизпълними на този етап от живота ви. Бъдете сдържани и не се поддавайте на примамливи предложения. Отнасяйте с доверие към своя партньор, за да си спестите криза в отношенията, породена от вашата сдържаност и стеснителност в изявата на чувствата. Намерението да изживеете приятни мигове на сексуални наслади ще се провали.

ДЕВА

Не прекалявайте със стремежа си в почивния ден да пожънете успехи на всяка цена и без оглед на средствата, а също така не правете опити да подреждате живота на хората. Не се поддавайте на емоцията. Не се карайте с вашите близки и приятели. Изслушвайте събеседниците си. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна само, ако проявите далновидност. Възстановете хармонията в отношенията си, дори и да сте стигнали точката на ледени блокчета, сега е момента. Хапнете си вкусно в компанията на любимите си хора, пийнете чаша хубаво вино. След приятната вечеря се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Време е да осъзнаете, че ако в почивния си ден не планирате задачите си, няма да издържите дълго и ще се наложи да си вземете принудителна почивка, не че в момента не го правите, извън работещите в производствените държавни институции. Грешки и недоразумения ви дразнят и разсейват. Не позволявайте да ви отклонят от най-важната ви задача, която е редно да приключите още до обед. Не сте в хармонични отношения с интимната си половинка и това ви тежи. Нямате желание за сексуални наслади. Причината за отдалечаването е и във вас, но все още е поправимо, стига да сте сигурни, че сте срещнали подходящия човек и си струва да изживеете живота си с него.

СКОРПИОН

От огромно значение в този почивен ден е какво впечатление ще оставите в хората, а това зависи от умението ви да сте тактични и дипломатични, въпреки че не ви е лесно. Интересни запознанства ще ви накарат да забравите за проблемите си и да отхвърлите задачите си. Отложете деловите си срещи и разговори и не разчитайте на късмета си. След работа си, или когато свършите задачите си у дома, намерете време за разговор с брачния си или интимен партньор. Оправданията, че сте изморени не са актуални. Дори и ако нямате желание за сексуален контакт, създайте романтични мигове, с които да поласкаете любимия си.

СТРЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, а вие сте уморени и нямате желание да отидете на работното си място, но се налага да го сторите с всички предпазни мерки поне за час. Работете до обед, а след това, ако имате възможност си дайте почивка или се заемете с рутинни и леки задачи. Деловите запознанства не ви носят полза. По-добре е да се откажете от намерението си да провеждате разговори за сътрудничество. Вечерта, ядосани от разговори през деня, сте склонни да пренесете лошото си настроение у дома. Сторите ли го, дистанцията между вас и интимния ви партньор ще се появи отново. И без това сексуалният ви живот напоследък липсва. Направете необходимото за сближаването ви.

КОЗИРОГ

Ще се справите блестящо със задълженията си, ако сте уверени в силите си и сте на работното си място в почивния ден. Вечерта се развличайте в компанията на приятели или посетете ваши роднини. Проведете отложените делови разговори. Прегледайте важните документи и договори, които ще подписвате през следващите дни. Въпреки, че може да сте изморени от домакинска работа през деня, вечерта заведете близките си или любимите си хора на ресторант. Отдайте се на приятни интимни мигове и сексуални удоволствия, ако желанието ви е взаимно.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта в почивния ден се задълбочете в служебните си задачи. Може да пътувате за делова среща, а ако е кратка ще се приберете за вечеря. Задълженията ви на работното място изключват разговори с хора, които нарочно ви изнервят. Не се изненадвайте на поредната неблагодарност. Разрешаването на семейни проблеми ви гарантира спокойствие. През деня ще се изнервите от какви ли не разговори. Вечерта очаквайте романтична среща, задушевни разговори и приятни интимни мигове, които напоследък ви липсват. Сексът ще ви зареди с нови сили.

РИБИ

Денят е почивен и изисква да се възстановите от умората, ако сте прекарали вирус от нашите сезонни и да засилите имунната си система, но не с алкохол и хапчета, а с плодове и витамини. Началото на нови занимания е успешно на вашето работно място. Трудностите са преодолими с малко повече усилия от ваша страна. Въпреки тях сте инициативни и се справяте без проблеми със задълженията си. При нови запознанства не пропускайте своя шанс да срещнете човека, с когото да свържете живота си. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия, преди да сте се опознали, за да избегнете разочарованията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп