Оливия Уайлд: От бунтарка до режисьор в Холивуд

Актрисата Оливия Уайлд, прочула се с участието си в сериала "Д-р Хаус", наскоро даде интервю за Vanity Fair по повод дебюта й като режисьор на тийн филма "Booksmart". Оказва се, че самата Оливия в юношеските си години е била бунтарка и от малка се е опитвала да изпъкне, и да върви срещу тълпата.

"Когато бях на 12 години, боядисвах косата си във всички възможни цветове, включително и в едно ужасяващо оранжево, което приличаше на повърнато", признава Оливия.

Освен това, актрисата е допуснала грубата грешка (както я описва самата тя) да отскубне всички косъмчета по веждите си, което е наложило постоянно да си ги рисува. "Всички го правеха, но после техните вежди пораснаха, а моите не", допълва Уайлд.

Едва след като приключва с гимназията и образованието си, Оливия осъзнава, че е време да порасне и да се държи по-зряло и отговорно.

"На 18 години отидох в Холивуд и си казах, че имам 9 месеца да успея, иначе се връщам обратно в колежа", споделя Оливия. Нещата обаче не се развиват по план и тя продължава да преследва актьорска кариера, която дълго време е в застой, а когато е на 26 се развежда и изпада в депресия.

Тогава Уайлд решава, че е крайно време да се отърси от стандартите на обществото и да спре опитите да бъде перфектна. Именно това я мотивира да режисира филма "Booksmart".

Към днешна дата, Оливия твърди, че се чувства уверена в кожата си и не се притеснява от недостатъците си.

[modula id="3169822"]

Коментари

Задължително поле