Отвличат Джемре в "Безмилостен град"

Всяка постъпка на Шениз вади извън нерви Агях.

ДНК доказва - Дженк и Недим са братя

Мръсното минало на Шениз изплува

В хода на сюжетното развитие на сериала "Безмилостен град", мръсното минало на Шениз постепенно излиза наяве. След като се самонаранява, за да обвини Недим в опит за убийство, той е арестуван и съдът е готов с решението си да го вкара за 13 години в затвор. 

В този момент в залата влиза самата Шениз... "Всичко се случи по грешка. Не го обвинявам. Искам да го освободите...", казва пред съда тя.

Едва ли мислите, че съвестта й е проговорила. Ден преди това при нея отива психоложката Оя, която вече е направила ДНК тест, който красноречиво показва, че Недим и Дженк са братя. Ясно е - не Агях е баща на сина на Шениз. С този коз в ръцете, Оя я заплашва, че ако не спаси Недим от затвора, тази истина ще научи и самият Агях.  Разговорът им е подслушан от Джемре.

След като Недим е освободен, Джемре твърдо решава да се разведе с Дженк и отива при Шениз, за да й  съобщи лично и още нещо... че възнамерява да каже на момчетата, че са братя, които Шениз е превърнала във врагове.
Шениз обаче не мирясва. За да не излезе мръсната й тайна наяве, тя организира отвличането на Джемре. В издирването й се включват и Джек, и Недим. Докато търсят момичето, което е заключено в хладилен склад, похитителят й успява да вкара там и Дженк. В крайна сметка ги спасява Недим.

Джемре е отвлечена по поръчка.

Научавайки че не всичко върви по неин план, Шениз също се включва като "спасител" в акцията... Пристигайки на мястото, тя вижда как кола на Бърза помощ прибира полуживите от премръзване Дженк и Джемре. Шениз не е очаквала, че в клопката й е попаднал и синът й...

Агях хваща хората, които са отвлекли Джемре и е въпрос на време, следите да се насочат към Шениз.

Оя търси свой реванш за несправедливото си детство. И отново, при разговор с Недим му казва, да не я приема само като лекар, но и като сестра?! Тя изгражда своя голям план стъпка по стъпка и на хоризонта се появява нова героиня - дъщерята на домашната помощница Нуртен. Това е  Башак, която влиза в имението на Карачай с  бебе на ръце...

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали