Отвращението от идиотските ходове 

Загубата на БСП на този вот директно инжектира и почти манифестира бъдещата партия на Радев

Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика, което още и още деформира и обезценява смисъла на политическата система. Българската политическа система е толкова опорочена, че продължава да се нагъва и да показва дебилна проектност по един безобразен начин.

Българските „елити“ продължават да произвеждат малки партийни групи от психически деформирани или агентурни лица, които могат да ползват както им е необходимо! За бухалки на политическия терен, за реванш към други партии, за объркване на картите вътре в парламента, за междупартиен рекет и изговаряне на това, което нормалното партийно възпитание не може да изговори, за патерици, за хаос, за изземване на пространство и пр.

Конструкторите създават инженерни проекти особено през т.нар. психиатричен вот, през който изпускат напрежението от обществото! След всеки пореден парламентарен вот става още и още по-зле с прокситата. Ванчето се беше надула като балон, че има някакво голямо значение, пренебрегвайки факта, че на кметските избори беше изкуствено „произведена“ като бухалка срещу ПП. Е, видяхме нейния полет. Ще трябва да почака самолета на Радев. Лошото е, че тази свинщина, която се разиграва, ще отвори пътя на Радев. Радев ще издърпа разнообразен кръг избиратели, които ще гласуват за него като за „по-умерената съпротива“. Корнелия Нинова приключва БСП, загубата на БСП на този вот директно инжектира и почти манифестира бъдещата партия на Радев! Радев ще изглежда като Дън Сяопин на фона на отвращението, което идва от поредните клоунски, зависими и агентурни продукти като „Величие“. Стига сте джуркали купените гласове толкова неграмотно, толкова безотговорно, толкова безродно, толкова безперспективно и загробващо!

На България й е нужен просветен и умерен антиглобализъм, консерватизъм и евроскептицизъм. Народът ни има нужда от това, и то спешна нужна. Защо тази политическа ниша стои отворена?!

Жълтопаветниците пък, които съществуват от рекетьорство спрямо всички останали партии, което е подкрепено от американското посолство, държат празноглавата комсомолска група на новата политическа коректност, паразитите от НПО-сектора, американското ляво, джендър налудностите и зелените войници на глобалния политически октопод.

Отвращението от идиотските ходове ражда още по-уродлива действителност! Не може България да се управлява само от патронажния, купения, корпоративния, насочвания и телевизионно-пропагандния вот! Трябва да има и елемент на демокрация! 
ГЕРБ са първа политическа сила с голяма разлика от втората. Но виждаме, че ГЕРБ са изправени пред сложен и почти самоубийствен избор – или да колаборират отново с нефелниците от ПП, които са непоносими и допринесоха за съвем ниската избирателна активност, или да направят кабинет с ДПС, но общо управление с тях ще захрани ПП/ДБ с политическа енергия и на следващите избори ще върне значението на ПП. Така че ГЕРБ трябва да направят избор между абсурда и загубата на бъдеще.

Но в този ред изобретяването на „Величие“ е поредната глупост, която закопава България. Те са добили популярност на фона на критичната международна ситуация и на вълната на проруското говорене, но сега заявяват, че няма да се занимават с външна политика. Явна подмяна! Вероятно ги бутат напред, за да поразклатят нарастващия тренд на „Възраждане“. ИТН са оправдали надеждите на своите доверители, но на добрите мениджъри винаги им трябват и играчи на резервната скамейка. Никога не знаеш, когато изработваш конструкции с хора, кой ще се изоглави и кога. Видяхме какво се случи с Гешев.

От фейсбук, заглавието е на редакцията

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари