„Отмъстителите: Краят” се готви да чупи рекорди

Скарлет Йохансон

Най-мащабната премиера от началото на годината

Филмът слага финала на грандиозна сага

Най-мащабната и обсъждана световна премиера на седмицата, а и от началото на годината, вече е в кината. Мегапродукцията “Отмъстителите: Краят” се готви да чупи рекорди. Прогнозите са за поне два милиарда долара глобално от продадени билети.

“Отмъстителите: Краят” е епичната кулминация на 22 взаимосвързани филма от споделената комиксова вселена ва “Марвел” и четвъртата финална част от сагата на Отмъстителите. Целият маркетинг на продукцията е насочен към идеята, че всичко свършва и това е поп-културното събитие на годината. Първият филм от поредицата “Отмъстителите” излезе през 2012-а и направи, 1,5 милиарда долара. Вторият нахлу в кината през 2015-а и повтори резултата. Третият доминира бокс-офиса миналата година и инкасира малко над 2 милиарда долара. Сега “Отмъстителите: Краят” се очертава като един от най-големите и успешни филми в историята на развлекателната индустрия. Милиони хора обсъждат възможния край на комиксовата сага, а създателите помолиха тези, които са гледали филма да не издават нищо от сюжета.

Режисьори на “Отмъстителите: Краят” (”Avengers: Endgame”) са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а сценарият е дело на Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Робърт Дауни джуниър, Джош Бролин, Скарлет Йохансон, Крис Еванс, Марк Ръфало, Крис Хемсуърт, Джереми Ренър, Пол Ръд, Бри Ларсън, Карън Гилън, Брадли Купър, Дон Чийдъл, Данай Гурира и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино