Отстъпки за почивки на изложението „Ваканция“

Акцентът на борсата е върху спа и винения туризъм

Рекламират екзотични пътувания до Иран и Гьобекли тепе

Отстъпки до 30% можете да получите за ранни записвания за летни ваканции и екзотични пътувания по време на международното туристическо изложение “Ваканция и спа”, което ще се проведе между 14 и 16 февруари в Интер Експо Център в София. Предложения за интересни пътувания ще можете да получите от представителите на 380 компании от 22 страни, казаха пред “Труд” организаторите. Сред по-интересните и екзотични дестинации, които ще се предлагат тази година, са пътувания до известния с древната си култура Иран, както и до най-стария храм на планетата Гьобекли тепе в Турция.

Посетителите на изложението ще могат да намерят и интересни предложения за спа ваканции и винени маршрути в двете обособени зони. В зоната за медицински туризъм ще бъдат представени сертифицирани балнео, спа и уелнес хотели, клиники и специализирани продукти за здраве и красота. За първи път на изложението университети и специализирани учебни центрове ще предлагат програми за платени стажове в туристическия сектор. Във винената зона ще можете да дегустирате родни питиета, да получите оферти за винени маршрути и продукти.

Традиционно по време на международната туристическа борса ще бъде отличен с парична награда представителят на щанд с най-красива усмивка. На изложението ще можете да научите повече за богатствата на черноморската кухня, а проблемите на сектора ще бъдат дискутирани по време на съпътстващата конгресна програма, разказаха организаторите.

През първия ден на събитието предложенията за летни ваканции и екзотични пътувания могат да разгледат само професионалисти, които са се сдобили с бадж срещу такса от 10 лв. А през останалите два дни на изложението залите ще бъдат достъпни и за крайни потребители като входът за тях ще бъде безплатен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм