Памела Андерсън - За кожата на една норка

Актрисата-символ на свободните форми, жената символ на списание “Плейбой”, Памела Андерсън, изпрати писмо до представители на българския парламент. В писмото си актрисата призовава българските депутати да придвижат гласуването на законопроекта за забрана на отглеждането на животни за ценни кожи в страната.

Законопроектът е в процес на парламентарен преглед от септември 2019 г. Андерсън призовава България да последва примера на Австрия, Великобритания, Белгия, Словения и много други европейски страни, които вече забраниха отглеждането на животни за козината им. Между другото тя пише ей тези слова: “Най-отговорното решение за здравето и благосъстоянието на хората и животните е да се забрани отглеждането на животни за ценни кожа. Това би намалило опасността от бъдещи пандемии и ще спести живота на безброй животни, които са убивани жестоко всяка година.”

Така жената с щедра плът се нареди до други свои колежки, които вървейки към своя заник, обръщат все повече внимание на кожата... на животните. Спомняте си величествената Бриджит Бардо, която нямаше свян да опъва мъжки кожи на стените на шикозната си резиденция до момента, в който рязко стана екозащитничка и дори успя да принуди българското правителство да спре отколешна традиция цигани да водят мечки за сеир. В това изречение има само уважение към традициите, а не език на омразата. Нещо повече, в кръвта на самата Пам тече циганска кръв. Нейният прадядо е от скандинавските роми.

Памела Дениз Андерсън е родена на 1 юли 1967 г. Въпреки красивия си живот за пред публиката, нейното детство е ад. Заради красотата си, тя е обект на много насилие. В различни интервюта, Пам твърди, че е била изнасилвана много пъти. Като дете от своята детегледачка, после, когато става на 14 от 25-годишен мъж, а след това става обект на групово извращение от страна на местна банда.

Тя е толкова красива, че неформалният Бог на женската красота и на световния лайфстайл - Хю Хефнер (Зайчето мир да дава на душата му), я посочва като плеймейт на месеца през 1990 г. за списание Playboy. След това тя става любимката на негово величество Хю. Пам е рекордьорката за всички времена на корицата на култовото списание и това няма да се промени никога, най-малкото защото Библията спря да излиза, поради либерални причини.

Андерсън става известнa на по-широката аудитория през 1991 г., появявайки се като Лиза в наградения с много награди комедиен сериал ABC Home Improvement през първите два сезона. На следващата година тя получава международно признание за главната си роля като К. Дж. Паркър в иконичния сериал “Спасители на плажа”, където нейният сексапил доминира над другите актьори, не - над всички актьори на планетата и я превръща в световен секссимвол.

Андерсън се появява в изключително слаби филми, като “Бодлива тел”, “Страшен филм”, “От руса, по-руса”, които никой не гледа заради драматургията, а заради неорубенсовата є красота.

Пам е известна с безбройните си бракове и връзки, макар всички да сме наясно, че единствената є връзка се нарича “Плейбой”. Последният є брак продължи едва 12 дни и беше разтрогнат чрез СМС. Звездата се омъжи за продуцента Джон Питърс на 20 януари точно преди една година, но две седмици по-късно обяви край на връзката си с него. Според Us Weekly, само три дни след като се оженили на церемония в Малибу, Джон изпратил текстово съобщение на мобилния телефон на Андерсън с молба за прекратяване на техния роман. По-късно Питърс обяснил, че съобщението гласяло: “Цялото това нещо за брака... ме плаши. Това ме накара да разбера, че съм на 74 години, и се нуждая от обикновен и спокоен живот, а не от световна любовна история.”

 

Исках само нея

Памела никога не е изявявала пълния си потенциал като артист. Тепърва ще заблести по реален начин. Има много повече в нея от това, което виждат очите - в противен случай аз не бих я обичал толкова много. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера някое, но от 35 години исках само Памела. Тя ме удивлява и ме вдъхновява.

Джон Питърс, петият бивш съпруг

 

Прави каквото си иска

Накрая тя ми каза, че е претърпяла аборт, а аз изобщо не знаех, че е бременна. Прави каквото си иска. Все пак отидох в Канада и я заварих да купонясва в един ресторант - пиеше шампанско и танцуваше върху масите. Помислих си - така ли жените се възстановяват от аборт?”

Кид Рок, четвъртият бивш съпруг

 

Най-голямата ми грешка

Да се оженя за Памела само след четири дни познанство, бе най-голямата грешка в живота ми. Е, вярно, имаме две прекрасни деца, но как можеш да опознаеш човек само за четири дни. Не може да съм такъв тъпанар.

Томи Лий, първият бивш съпруг

 

Трябва да бъде затворена

Тя е сериен убиец на мечтите за деца на съпрузите си. Просто трябва да бъде затворена някъде задълго. Въпреки това я обичам много и ме подлудява, иначе нямаше как да се оженя за нея повече от един път. Тя е и демон и ангел, тя е блян и кошмар.

Рик Саломон, неколкократен бивш съпруг

Любовните скандали оживяват в нов сериал

Лили Джеймс и Себастиан Стан са водещите актьори, които са кастнати да изиграят любовната история на Пам с Томи Лий в нова лимитирана поредица за Hulu (платен канал на Уолт Дисни по поръчка, VOD, б. р.) с работно заглавие “Pam&Tommy”. Връзката на двойката доминираше в жълтата преса в продължение на години. А скандалът с порнокасетата, която изтече в медиите, направо взриви света и накара хиляди момчета да възмъжеят преждевременно. Сет Роген ще се превъплъти в ролята на човека, откраднал лентата. Роген също продуцира проекта, заедно с партньора си Евън Голдбърг чрез общата им компания Point Gray. Сериалът от осем епизода ще се снима през пролетта.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Силуети