Пеевски: Може да се случи така, че да управляваме с Кирил Петков

Кой е казал, че Борисов задължително трябва да управлява? Може да се случи така, че да управляваме с Кирил (Петков, съпредседател на ПП-ДБ - бел.ред). Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски пред медии в Народното събрание по повод изказване на Петков по-рано.

"ГЕРБ и ДПС трябва да заявят, че и те са в коалиция заедно. Всички тези срещи, за които Борисов говори, са като срещи между две коалиции. Трябва да сме честни към избирателите. Ние казваме, че сме в явна коалиция "Демократична България", заяви Кирил Петков. "Господин Борисов и господин Пеевски трябва да кажат "Ние работим заедно", допълни той. 

"Изключително се забавлявах от неговите твърдения - коментира Делян Пеевски - С Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов. Ние сме по-скоро в коалиция с него, отколкото с Борисов. Той е по-ангажиран и го няма постоянно в парламента, докато Кирил е постоянно в парламента."

"Говорим постоянно с тях. Да си признае, бе. Всички сме заедно. Човекът, който развали и тласна България към избори, е Христо Иванов!", каза още каза председателят на ДПС

По думите на Пеевски мечтата на съпредседателят на ПП-ДБ е да бъде лидер на формацията. "Той унищожи всичко! Популизмът трябва да спре, да се успокоим, да отидем по места, да се подготвим за избори!", добави Пеевски и се обърна към Кирил Петков с призив да не се срамува и да помни за какво са говорили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика