Пеевски: Радев да се смири и да не рискува съдбата на пленените моряци! Елена знае какво прави

"Смелата хуманитарна мисия на евродепутата от ДПС Елена Йончева за спасяването на похитените български моряци от кораба "Галакси Лийдър”- капитанът и старши помощник-капитанът Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които са в плен на хутите от ноември м.г., заедно с още 17 моряци, вместо респект и адмирации бе провокирана от Радев".

Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски, съобщават от пресцентъра на партията.

"За пореден път Радев се опитва да яха проблеми и теми, които му се струват ПР-привлекателни. За неговото си его"", посочва Пеевски.

"И ако не беше толкова опасно, за тези, за чиято съдба той и неговият екип не правят нищо вече 11 месеца, щеше да е много жалко. Да остави Елена да изпълнява мисията си. Тя знае какво прави", заявява председателят на ДПС.

А той да се смири и да не пробутва на обществото семпли сценарии на фалшив спасител. След неговите изяви и ПР-сценки има или трагедии, или фарс, казва още Пеевски и допълва:

"Не е забравено какво се случи на Граф Игнатиево след рекламния му полет, а отговорните за трагедията още са си на местата, заради натиск от негова страна, да запазят постовете си."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика