Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Любослав Пенев внесе в Софийски градски съд молба за касиране на изборите за президент на Българския футболен съюз. Той сезира и прокуратурата за извършени престъпления по време на конгреса, на който , предаде БТВ.

"По нататък ще го разкажем в детайли. Всичко си върви по нормалния ред", коментира Пенев. "Има много нередности. Аз ги коментирах по време на Конгреса и преди него. Недопускане в зала, неучастие... Не искам да навлизам в подробности. Ще се разбере кое е било по устав, кое - не. Вече съдът ще се произнесе, прокуратурата при всички положения. Очакваме държавата да е абсолютно наясно и да вземе необходимите мерки.", заяви Ел Голеадор.

Запитан дали очаква решение в негова полза, Пенев бе категоричен: "Да, разбира се. Документите са на лице, така че много скоро ще имаме резултат. Не мога да ви кажа кога точно. Ще пуснем информация."

"За мен това е манипулиран вот. Няма как на предишния Конгрес, при положение че няма кандидат, да си със 70% подкрепа от делегатите и на последния Конгрес, когато имаш двама опоненти, да си с 90%. Няма логика. Манипулиран вот!"

Коментари

Задължително поле