Перверзник блудствал с баба в църква

Двамата бандити ще лежат по четири години зад решетките.

4 години затвор при строг режим

Поискал цигара и атакувал жената, която продавала свещи

Килия и за изнасилвач в София

Районният съд в Стара Загора осъди на 4 години и два месеца затвор при строг режим перверзник, който опитал да блудства със служителка на църква. 37-годишният Й. П. се е признал за виновен и делото се е разгледало по съкратената процедура.

Престъплението било извършено на 7 септември м. г. 69-годишната жертва продавала свещи в църква в Стара Загора. Подсъдимият минал покрай храма и влязъл вътре. Видял жената, седнала зад маса и поискал цигара. Тя отговорила, че няма. След това извратенякът се приближил към нея и опитал да блудства. Служителката в църквата започнала да вика за помощ и успяла да се отскубне. През това време Й. П. избягал, но по-късно бил задържан от полицията.

Друг перверзник също получи присъда. Софийският районен съд даде 4 г. затвор на 27-годишен за изнасилване и грабеж. М. К. е наказан, след като на 11 декември 2019 г. нападнал жена на ул. “Будапеща” в София. Бандитът затиснал с тяло жертвата си и силно я стискал с ръце през гръдния кош, докато задоволява нагона си. После задигнал мобилния є телефон и избягал. Съдът е постановил присъда, с която е признал за виновен М. К. по повдигнатите му от Софийска районна прокуратура обвинения, като му е наложил едно общо най-тежко наказание “лишаване от свобода” за срок от четири години.

Коментари

Задължително поле