Дания започва да облекчава карантинните мерки

24 нови случая на коронавирус у нас, общият брой на заразените е 565  Още трима души са излекувани от COVID-19

Следят с камери за дистанция между хората в по метростанциите в София

Урсула фон дер Лайен: България доказва, че солидарността все още е в сърцето на ЕС

Александровска болница с лаборатория за PCR тестове за COVID-19

Бивш шеф на IT отдела в СГС: Всички програмисти имат достъп до файловете на съдията

Нова израелска технология може да ускори диагностицирането на COVID-19

Фейсбук започва да следи абонатите си заради коронавируса

Борис Джонсън е приет в интензивно отделение

На 7 април 2020 да почерпят

Телците да проявят търпение, Водолеите стабилизират финансите си – Дневният хороскоп на Алена

Стилиян Петров: До няколко месеца ще обявя дали се кандиратирам за президент на БФС

Коронавирусът – тор за графоманията Сред мераклиите за слава преобладават неразбрани поети

Улица в Ню Йорк е №1 по сделки с луксозни имоти Средната цена е 38,5 млн. долара

Строят апартаменти за възрастни хора

Пием по 74 литра бира на година

Средно по 74 литра бира изпива всеки пълнолетен българин за година. По този показател страната ни се нарежда на челните места в Европа. През 2017 г. пазарът на бира е нараснал с 2% по отношение на обема и почти е достигнал тавана си.

Затова, за да се развиват успешно компаниите в сектора ще заложат на по-голямо разнообразие, предлагане на специални бири за ценители и развитие на световната тенденция пивото да се предлага като придружител на вкусни ястия, чиито вкус подсилва. Това стана ясно от думите на маркетинг директора на „Карлсберг България“ Бранимир Братанов. Сред другите тенденции на пазара, е увеличението на продажбите на бира в кенове. Към момента 16 на сто от предлаганите бири в България се продават именно в тази опаковка, докато преди 5-6 години процентът е бил два пъти по-малък.

Значителен ръст бележи и продажбата на специални стилове бири, които се търсят повече от ценители.
За да образоват служители и партньорите си, от компанията са създали „Бирена академия“, в която хората могат да се учат как да съчетават подходящо различните видове бира с ястия. Основно правило е леките храни да се комбинират с по-леко пиво, а тежките с по-тежки. Вкусът на десертите пък отлично отварят тъмните бири с карамелен аромат и вкус.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.