На 17 юли 2018 да почерпят

Вижте Илиана Раева по бански (МНОГО СНИМКИ)

Джон Маккейн: Пресконференцията на Тръмп с Путин беше срам

Пловдив посрещна частица от мощите на свети апостол Андрей Първозвани

Москва скастри Заев заради твърденията му за руска намеса в протестите в Македония

Александра Митева, БАБХ: Наличието на чума бе установено на 23 юни и потвърдено от френска лаборатория

Кметът поздрави бургаски спортисти

Нов данък „Градушка” удря цените на масовите застраховки

Тръмп – Путин, четири часа, които могат да променят света (обзор)

МОН въвежда промени в датите на изпитите след 7-ми клас и ваканциите

Предлагат стандарт „планински продукт“ Обсъждат данъчни стимули за определени региони

Вижте НА ЖИВО как Франция посреща шампионите си (ВИДЕО)

С акции погват травеститите на бул. „Христо Ботев“ в София Столичната община няма да глобява за качване с колело по бордюр

Затягат граничния контрол заради чумата (обзор) АПИ ежедневно ще почиства пътя преди контролните пунктове

Румен Порожанов: Чума наистина има и тя е потвърдена с всички лабораторни проби

Пием по 74 литра бира на година

Средно по 74 литра бира изпива всеки пълнолетен българин за година. По този показател страната ни се нарежда на челните места в Европа. През 2017 г. пазарът на бира е нараснал с 2% по отношение на обема и почти е достигнал тавана си.

Затова, за да се развиват успешно компаниите в сектора ще заложат на по-голямо разнообразие, предлагане на специални бири за ценители и развитие на световната тенденция пивото да се предлага като придружител на вкусни ястия, чиито вкус подсилва. Това стана ясно от думите на маркетинг директора на „Карлсберг България“ Бранимир Братанов. Сред другите тенденции на пазара, е увеличението на продажбите на бира в кенове. Към момента 16 на сто от предлаганите бири в България се продават именно в тази опаковка, докато преди 5-6 години процентът е бил два пъти по-малък.

Значителен ръст бележи и продажбата на специални стилове бири, които се търсят повече от ценители.
За да образоват служители и партньорите си, от компанията са създали „Бирена академия“, в която хората могат да се учат как да съчетават подходящо различните видове бира с ястия. Основно правило е леките храни да се комбинират с по-леко пиво, а тежките с по-тежки. Вкусът на десертите пък отлично отварят тъмните бири с карамелен аромат и вкус.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.