Пиян шофьор блъсна охранители и клиенти на столично заведение

Снимка: Архив

Вчера и през нощта са хванати над 50 водачи, употребили алкохол

Тази сутрин е възникнало спречкване в столично заведение, заяви инспектор Лъчезар Близнаков от отдел „Пътна полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“ по време на брифинг. По думите му случаят е регистриран около 6.00 ч. сутринта.

„Съвсем рано сутринта възникна инцидент в столично заведение Спречкване между охраната и посетителя на заведението. Вследствие на спречкването единият от посетителите излиза, качва се в автомобила си, удря двама човека от охраната и още четирима души, които са били в заведението. Всички са настанени в болница. Този господин също си е позволил да седне зад волана, употребил алкохол“, каза още инспектор Близнаков.

Вчера и през нощта са констатирани над 50 водачи, употребили алкохол, а от началото на Коледните празници нарушенията са 38 хил., каза Близнаков.

По думите му става въпрос за нарушения, свързани с несъобразена скорост и с електронни фишове. „На водачите на МПС са наложени над 2300 принудителни административни мерки“, каза той и уточни, че в това число са отнети са свидетелства за управление и са спрени от движения МПС.

Коментари

Задължително поле