Пламен Манушев е новият председател на ГЕРБ – Добрич

Адмирал Пламен Манушев

Новият председател на ГЕРБ – Добрич е Пламен Манушев. Решението на ръководството на партията бе съобщено в града лично от зам.-председателя на партията и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, информира rns.bg.

Заради обвиненията срещу депутата Живко Мартинов лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди да бъде освободено цялото ръководство на партията в добруджанската околия.

Красимир Николов е другият нов шеф на ГЕРБ в Добрич. Той е зам.-областен управител.

Двамата са поставени временно на ръководните места.

Пламен Манушев, който е депутат от ГЕРБ, е родом от Ген. Тошево. Той е български вицеадмирал от Военноморските сили. В периода 2009 – 2011 г. е командир на ВМС. На президентските избори бе кандидат за вицепрезидент в тандем с Цецка Цачева.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Не посмя или не поиска Цацаров да пресметне за 4 т. суджуци и за еленския деликатес колко елени са отишли зян – десетки, а може и стотина да са достигнали. Ами кой шеф на ловно стопанство и колко ловни надзиратели саси затваряли очите и в кое ловно стопанство. Цялата партия, че и НС се размирисаха на суджук.

  2. „През годините не съм имал оплаквания срещу Ж.Мартинов.Не съм предупреждаван за него“, подчерта Цв.Цветанов. Цецо, тези суджуци не са произвеждани само тази година, а цели 4 години. Не може да не са те почерпили и теб със суджук , винце и еленски деликатес. Иначе Б.Б. нямаше да побеснее, че Мартинов цели 4 т. суджуци е изписал на гърба на на лидера на ГЕРБ, а до него и внучето му не са стигнали дори една подкова и една мръвка деликатес. И наказанието беше безкомпромисно. Друг път координаторите на областно и районно ниво да знаят…

  3. Плaмeн Мaнyшeeeeeв ??????? To3и и3миcлeн aдмиpaл, пocмeшищeтo на poтaтa, докато беше kypcaнт????? Бoжe- бoжeeee!!!!! E, дa живeeeййййй ГEPБ !!!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.