Пловдивските проститутки сменят любимото си "работно място" заради изграждане на нов паркинг

Проститутките в Пловдив са принудени да променят едно от обичайните си в града под тепетата "работни места" заради изграждането на нов паркинг за 55 автомобила в подножието на Младежкия хълм (Джендем тепе).

След като "Алеята на любовта" край Централна жп гара се превърна във велоалея и на нея бяха монтирани камери за видеонаблюдение, мургавите секструженички се преместиха с 1/2 километър на северозапад на алеята зад Стоматологичния факултет на Медицински университет. Докато младият кмет на район "Централен" Георги Стаменов не реши да облагороди един от подстъпите към Детската железница и Хълма на младежта и изгради паркинг за 55 коли, тротоар от унипаваж и ремонтира пътната настилка по продължението на улица "Любен Каравелов".

Жриците на любовта бяха окончателно довършени и решиха да търсят нов плацдарм за извършване на секс услуги, след като научиха, че на досегашното им работно място ще бъде монтирано ново модерно осветление и камери за видеонаблюдение, а буйната растителност в близкия парк ще бъде окосена и ще се подмени с цветя. "Това е един от подходите към Младежкия хълм. За това е важно да създадем удобство за гражданите, които искат да се разходят тук и за целта тротоарът ще бъде направен от унипаваж. С цел по-добрата сигурност ще монтираме и камери за видеонаблюдение", обясни райкметът Стаменов.

????????????????????????????????????

Коментари

Задължително поле