На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Пловдивските проститутки сменят любимото си „работно място“ заради изграждане на нов паркинг

Проститутките в Пловдив са принудени да променят едно от обичайните си в града под тепетата „работни места“ заради изграждането на нов паркинг за 55 автомобила в подножието на Младежкия хълм (Джендем тепе).
След като „Алеята на любовта“ край Централна жп гара се превърна във велоалея и на нея бяха монтирани камери за видеонаблюдение, мургавите секструженички се преместиха с 1/2 километър на северозапад на алеята зад Стоматологичния факултет на Медицински университет. Докато младият кмет на район „Централен“ Георги Стаменов не реши да облагороди един от подстъпите към Детската железница и Хълма на младежта и изгради паркинг за 55 коли, тротоар от унипаваж и ремонтира пътната настилка по продължението на улица „Любен Каравелов“.
Жриците на любовта бяха окончателно довършени и решиха да търсят нов плацдарм за извършване на секс услуги, след като научиха, че на досегашното им работно място ще бъде монтирано ново модерно осветление и камери за видеонаблюдение, а буйната растителност в близкия парк ще бъде окосена и ще се подмени с цветя. „Това е един от подходите към Младежкия хълм. За това е важно да създадем удобство за гражданите, които искат да се разходят тук и за целта тротоарът ще бъде направен от унипаваж. С цел по-добрата сигурност ще монтираме и камери за видеонаблюдение“, обясни райкметът Стаменов.

????????????????????????????????????

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.