Подозират рускиня, че лъже за връзка с Джони Деп

Голите снимки на рускинята подлудиха хейтърите.

Фенове на актьора призовават Юлия Власова да го остави на мира

От няколко месеца интернет следи внимателно личния живот на Джони Деп. Холивудската звезда е заподозряна в афера с 28-годишна рускиня. По-точно, Юлия Власова намеква по всякакъв възможен начин за връзката си със звездата. В момента интернет потребителите се опитват да докажат обратното.

Наскоро например блондинката публикува нови снимки заедно с актьора, но коментаторите са сигурни, че това е фотошоп. Власова публикува и селекция от нейни откровени снимки. На тях тя е чисто гола и покрита само с бял чаршаф. Нищо лошо, но надписът подлуди феновете на Джони. „Една жена трябва да играе с умен мъж, а не да се опитва да бъде умна с глупак“, написа тя.

Не е ясно какво точно иска да каже хубавицата, но феновете на актьора веднага заявиха, че играта няма да ѝ се получи, няма да вземе виза за Холивуд и изобщо да остави Деп на мира. Те я подозират в меркантилни подбуди и пишат под поста й, че след безкрайния развод с Амбър Хърд актьорът едва ли ще допусне отново да бъде използван.

Очевидно момичето не може да се справи с такъв хейтърски наплив - първо изтриваше злобните коментари, а сега напълно е блокирала възможността да се пише каквото и да било под публикациите ѝ. В интерес на истината, Юлия спря да говори за романтична връзка с Деп. Това изненада интернет потребителите. Досега Власова с всичките си публикации намекваше за афера със звездата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица