Политкомисар и генерал

Наистина ли има два милиона превратаджии в България?

Май наистина живеем в абсурдна държава

Ако депутатът от ГЕРБ Тома Биков е прав, че всички поддържащи президента са измамници и крадци, то на главния прокурор - Иван Гешев, няма да му стигне тепърва започващият мандат, за да повдигне обвинения на всички.

Ако депутатът от ГЕРБ Маноил Манев е прав, че телефонният разговор между двама генерали - президента Румен Радев и командващия Военновъздушните сили ген. лейт. Цанко Стойков, е на крачка от „военен преврат“, то в България сигурно има още над два милиона „превратаджии“.

Ако депутатът от ГЕРБ другарят Спас Гърневски е прав, че Радев иска властта от премиера и обръщението му към народа е „самоубийство“, то премиерът спешно трябва да го извади оттам, преди да е доубил ГЕРБ.

Ако слушаме политолога Антоний Гълъбов, че президентът трябва да подаде оставка, какво остава за актьорите от пиесата „Ало, Ваньо“?

Ако е вярно казаното от професор Антоанета Христова, че ако искахме действия срещу незаконно забогателите, Гешев вече ги е осъществил, сигурно владее телепортирането, но още не е ясно в близките 7 или 14 години.

Ако Елена Попотодорова е права, че в България сме погазвали интересите на САЩ, тогава ООН трябва да инициира вдъхновяващи награди за президентите на САЩ и Турция - Доналд Тръмп и Реджеп Таийп Ердоган за войните им в Близкия Изток.

Ако от тези, дето непрекъснато говорят за „война“ и „генерали“, без да разбират какво е това, министърът на отбраната - Красимир Каракачанов е най-добре да сформира от тях рота за бързо реагиране, белким реши проблемите на Въоръжените сили.

Проблемът е там, че подобна рота ще бъде съставена само и единствено от политкомисари, защото сред тези дето говорят, няма нито един годен за командир.

И ако всичко казано дотук е вярно, не е ли прав президентът, че живеем сякаш в абсурдна ситуация?

*От личната страница на Симеон Николов във фейсбук

Коментари

Задължително поле