Помощник на Роси с "Лудогорец" срещу "Милан"

Помощник на Делио Роси, треньор на "Левски", седна до Димитър Димитров, наставник на "Лудогорец", по време на пресконференцията преди 1/16-финалния първи двубой на "орлите" с "Милан". Става въпрос за Детелин Баялцалиев, който от първите дни на януари започна работа на "Герена". Бившият международен рефер владее перфектно италиански и това е причината от Разград да го ангажират по край мачовете с "Милан". Любопитното е, че преди време Баялцалиев работи и за ЦСКА като преводач на бившия треньор Енрико Катуци.

В неговата компания Херо заяви, че вярва в победа над „Милан“. Наставникът на българския шампион отказа да разкрие с каква тактика ще излезе срещу "росонерите" заради възможност за пробив.

"Вярвам в успеха над гранд като "Милан" - каза Херо. - Ако не беше така, нямаше да съм треньор на този отбор. Вярвам на 100%. Надявам се късметът и шансът да са с нас. Дано ни подценят. Емоцията ще бъде водеща за моите играчи в този мач. Не искам да коментирам предварително каква ще е постройката ни за предстоящата среща по някои причини. Смятам, че пред собствена публика и това, което очакват от нас, нашият отбор ще бъде офанзивен. Надявам се да станем свидетели на добра игра и качествен двубой. Такъв, какъвто се очаква от цяла България."

„Лудогорец“ няма контузени. Клаудиу Кешерю и Натанаел обаче пропускат срещата, заради наказания.

Снимка: СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ