Порещат героите с огромно знаме на летището

България ще научи своите съперници на предстоящото европейско първенство в Грузия на 28 май. Тогава ще бъде теглен жребият, а турнирът ще е между 2 и 15 юли. Общо 8 отбора ще участват в последната фаза, а освен „лъвовете“ напред засега продължават още Англия, Чехия и домакините. Късно снощи станаха ясни и останалите 4 отбора след проведените последни мачове от елитния кръг.

Иначе нашите бяха посрещнати подобаващо на летище София след триумфа, а огромен трибагреник бе издигнат в чест на героите.

Селекционерът на тима Ангел Стойков призна, че е предрекал класирането преди мача с Босна и Херцеговина, и разкри очакванията си за големия форум през лятото: „Няма кой знае какво ново. Отново ще играем мач за мач. Трябва да бъдем освободени, за да може играчите да разгърнат истинските си възможности. Преди двубоя с Босна и Херцеговина казах на момчетата, че няма как да не се класираме на Европейското. Все пак по пътя към големия форум победихме два отбора, които са европейски шампиони - Португалия и Франция.“

Коментари

Задължително поле