Почерпен излъгал, че е намушкал баща си с нож

Снимка: Архив

25-годишният Севгин Мурат от село Близнаци е бил задържан за 24 часа в полицията в Шумен, след като позвънил на тел. 112 и съобщил, че е намушкал с нож собствения си баща, съобщи полицията в града. Данни за престъпление не са открити, мъжът бил цял и здрав, но синът му е изпратен за едно денонощие в ареста заради това, че с действията си е опасен за себе си и околните.

Младежът се обадил на тел. 112 във вторник вечерта. Разказал на операторката, че е намушкал баща си. Веднага съм село Близнаци били изпратени полицейски сили, но когато пристигнали на място полицаите не намерили престъпление, а само добре почерпения Севгин.

Мъжът не бил криминално проявен, но се оказало, че на 13-ти има малка годишнина. Точно преди една година на същия ден полицията го арестувала отново, защото вдигнал скандал в селския магазин. Пак почерпен на няколко бири заплашил селската магазинерка, че ще й подпали магазина. Изкарал нощта в ареста, а на Трифон зарезан го съдили по Указа за борба с дребното хулиганство. Дали му 10 денонощия арест, но тъй като вече и наказанията по УБДХ може да се обжалват в тридневен срок, използвал трите дни до влизането си зад решетки за нови бели.

На 15 февруари отново се върнал в магазина и вдигнал същия скандал на продавачката. Тогава вече го вкарали да си излежи десятката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България