Почина велосипедист, блъснат от шофьор, избягал от местопрестъплението

Починалият Константин Касабов; Снимка: Facebook

Велосипедистът, който бе блъснат от лек автомобил на кръстовището край столичния стадион "Локомотив", е починал тази нощ в "Пирогов". Тъжната новина беше съобщена от съпругата на починалия Константин Касабов - София Господинова.

Катастрофата е станала на 21 октомври около 8.20 часа на бул. "Рожен", близо до кръстовището с ул. "Петър Панайотов". Шофьор на лек автомобил е блъснал младия мъж, който е баща на две деца. След сблъсъка, водачът на колата е избягал от местопроизшествието без да уведоми органите на МВР. Пострадалият Константин е транспортиран в "Пирогов", но въпреки усилията на лекарите тази нощ е издъхнал.

"Тази нощ Константин Касабов почина. Бог да го прости. Обичам те, Тине. И винаги ще те обичам! Все още се търси шофьорът на автомобила, който причини тази смърт!", написа съпругата му София  във Фейсбук.

От столичната полиция апелират хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069. Анонимността им е гарантирана.

Коментари

Задължително поле