По инициатива на Таско Ерменков бе почистен затлачен канал в село Жельо войвода

Таско Ерменков

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Сливен Таско Ерменков осигури техника и организира хора, които на обществени начала да почистят затлачения канал в долната махала на село Жельо  войвода. Така ще  се ликвидира източник на зарази  и ще се свали нивото на подпочвените води, които наводняват избите на къщите.

За адекватни действия е внесена и молба до кметството на селото, съобщиха от пресцентъра на БСП. Беше проведена непланирана среща с кмета на  Жельо войвода Стоян Генов, на която се обсъдиха и други проблеми на населеното място. „Няма наши и ваши, когато трябва да се решават проблемите на хората!“ заяви Ерменков, като допълни, че проблемите по места не могат да бъдат решени, ако не се промени начинът на работа на централната власт.

Таско Ерменков проведе среща с ръководството и работниците в единственото работещо предприятие в селото  - ЗС "Тритон" ЕООД, на която представи мерките и законовите промени, които „БСП за България“ предлага за решаване на проблемите, притискащи малките и средни предприятия.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле