Снабдиха още два квартала в Търново с контейнери за стари мебели До 2500 лева е глобата за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци

Йоанна Драгнева сподели снимки от изписването на дъщеря й

Прокуратурата подхваща продавача на „чудотворно лекарство“

МВР: Сигнали за бомби в летища и медии са изпратени и в други държави на ЕС

Ще оперират Стефан Данаилов в Бургас Проф. Андрей Йотов идва лично в "Бургасмед" да извърши интервенцията

Гала, Стефан и дъщеря му на пътешествие из Европа (СНИМКИ)

Тръмп: Всеки евреин, който гласува за демократите, показва или пълна неинформираност, или голяма нелоялност

Летищата във Варна и Бургас са получили електронни съобщения със заплахи за сигурността, няма отменени полети

Мадуро: От няколко месеца поддържаме контакти с високопоставени представители на САЩ

Градушка уби над 11 000 птици в САЩ

Възрастни съпрузи загинаха при катастрофа в Златаришко Дядото излязъл от пътя с ВАЗ

Златко Захович: Изключителни техничари!

Сигналите за бомба в сградата на БНТ и на летище София се оказаха фалшиви

Над 50 процента от британците искат референдум за евентуалното крайно споразумение за Брекзит

Хутите свалиха военен дрон на САЩ над Йемен

Празните приказки за интеграция на преселниците

Сегашни „бежанци“ настървено възнамеряват да ислямизират Европа в пореден опит след несполучилите предишни агресии на маврите в Испания и османлиите на Балканите

„Билд“ се позовава на висок чин в полицията на Франкфурт и съобщава, че “има строги нареждания от горе данни за престъпленията, извършени от бежанци, да не се съобщават на медиите освен при поискване точно за конкретен случай.“ Дори и в такива случаи не винаги следвало да се съобщават имената на извършителите.

По данни на председателя на Асоциацията на служителите на криминалната полиция Андре Шулц до 90% от извършените през 2014 г. в Германия сексуални престъпления не са внесени в официалната статистика. Все повече обществени места са станали опасни – паркове, детски площадки, гаражи, магазини, обществен транспорт, дискотеки и дори гробища. Скоро май ще трябва да обявят, че страната е обсадена.

Сьорен Керн, учен в института „Гейтстоун“ (Gatestone Institute), в статия със заглавие „Германската криза с изнасилванията от емигранти излиза от контрол“ пише: „Германия е влязла в порочен кръг; повечето престъпници така и не са открити, а малкото изправени пред съда получават леки присъди. Съобщава се само за всяко десето изнасилване. Кризата е засегнала всичките федерални земи.“

Сексуалното насилие в Германия достигна епидемичен мащаб, след като канцлерът Меркел пусна над милион мигранти, преимуществено мъже от Африка, Азия, главно Близкия изток. Само миналия юли от страна на такива лица са били подложени на такива престъпни посегателства стотици жени и деца. Макар и в по-малки размери поради по-малкото нашественици, подобна е картината и в други страни от Евросъюза, например в Швеция.

Глупаво е да се съмняваме, че с увеличаването на нашествениците в България ще се сблъскаме със същите проблеми – отначало инцидентни, после и обичайни. Преди наплива на „бежанци“ в Германия не е съществувал и проблем с ранните бракове, днес се установят доста такива между възрастни мюсюлмани с непълнолетни преселнички. Обикновено по законите на шериата нелегално, но отскоро и с официална регистрация. Рязко се е увеличил и броят на напусналите училище мюсюлманки, мъжете им не ги пускат.

Нямало е преди и насилие от страна на непълнолетни момчета, но сега случаите зачестяват. На 27 юли в община Кьонигсбах-Щайн четирима сирийци и иракчани, от 11 до 13 години, изнасилили 12-годишно германско момиче. На социалните работници е препоръчано „да провеждат с такива деца интензивни беседи, за да проумеят действията си като незаконни“. На 18 август канцлерът Меркел заяви, че „връзка между ръста на ислямското насилие в страната и пристигането на мигрантите няма“. В Германия по въпроса има различни мнения – нейното и разни неправилни.

Изнасилването е социален и криминален проблем, разглежда се като тежко престъпление. Почти като неизбежна последица е появата на травматичен синдром след изнасилване. Краткотрайната реакция до три месеца се характеризира с разстройство на съня с нощни кошмари, тревожност, потиснатост, телесни оплаквания, увреждане на междуличностните връзки, страхове. Впоследствие към тях се добавят гняв, снижаване на способността за получаване на радост от живота, социални и сексуални разстройства, депресия.

Според западни изследвания под 10% от жертвите не проявяват забележими нарушения на поведението след нападението. При 55% то е умерено променено, а при 35% е трайно съпроводено от сериозно разстройство на приспособяването към живота. Излизането от специфичната тревожност, депресията и социалната корекция изискват продължително, често и комбинирано лечение.

Мултикултурната и политкоректническа пропагандистка лавина в медиите, розовите уверения на политиците, че прииждащите емигранти скоро ще прегърнат евроценностите и успешно ще се вградят в европейските общества, очаквано се провалиха с трясък. Все още не е гръмовен, тъй като властовата преса върху средствата за масово информиране по темата е огромна, но неизбежно предстои в близко време. Обаче изненадващо за милиони европейци лъсна горчивата истина, че много голям брой люде, дори от второто и третото поколение преселници от Африка и Азия, така и не са се интегрирали.

И не мислят да го сторят, напротив, заедно с почти всички сегашни „бежанци“ настървено възнамеряват да ислямизират Европа. В пореден опит след несполучилите предишни агресии на маврите в Испания и османлиите на Балканите. Към целта са не само самоубийствените и прочее атентати, в тази посока са демонстративното носене на бурки и буркини, строежите на джамии и ислямски институти, нападенията върху християнски храмове и свещеници.

Както и изнасилванията на местни жени и деца. Те не преследват само задоволяване на похот, чрез тях според древни и средновековни традиции в Близкия и Средния изток се изразява презрение към победените техни мъже и бащи. Брюкселските продажни и безродни политици, техните ментори глобализатори отвъд океана натискат с все сили европейските мъже към капитулация пред нашествениците. Последните го знаят или поне усещат, затова и бесуват, плюли и пикали върху всичките Ония ценности.

„Молете се на Бог за мир и покой. Но ако все пак се изправите срещу врага, проявете твърдост и помнете, че вратата на рая е в сянката на меча“, е оставил завет на следовниците си Мохамед. Редица предпоставки предизвикаха ваденето на меча от мюсюлмани в Европа. Преди десетилетия турци отидоха в Германия и другаде като гастарбайтери, заеха свободни работни места, повечето от тези трудови хора желаеха да се интегрират, имаха време и в една или друга степен успяха.

Други обаче от Алжир, Тунис и прочее бивши колониални страни бяха пуснати като компенсация, че били експлоатирани и тормозени в миналото. Даже потомците им лежат на тази кълка, затворили са се в гета, голям процент не работят и почти всички гледат на местното население като на длъжници. Притиснати от управниците си, местните търпят, а търпението им се възприема от емигрантите като поведение на покорени, като на обречени да се подчиняват на насилието на правоверните.

Подобно поведение от доста време наблюдаваме в милата ни родина от страна на циганите. Щом безнаказано нарушават законите, безплатно ползват скъпоструващи за българите блага и ценности, щом правата и свободите им не са съпроводени със задължения, значи са от по-висша материя, значи ние сме им длъжни и следва да бъдем покорни пред системното насилие и масов паразитизъм. Прииждащите във вид на бежанци преселници от арабските страни, Пакистан и Афганистан ще правят същото.

Те идват от неблагополучни, дестабилизирани и разрушени от чужди, включително и европейски интервенции държави. Неизбежно е да се чувстват унижени и ограбени, да жадуват за компенсиране, а мнозина и за мъст. И ако англичаните и американците се спотайват на своите острови, ние сме на старата граница с ислямския свят, без защитни системи, без реални съюзници, но с колониални администрации и назначени отвън управници.

Миналата година сто големи компании по молба на г-жа Меркел организираха цяла програма „Заедно“ с цел интегриране на „бежанците“ в пазара на труда. По данни на агенция „Блумбърг“ (Bloomberg) до днес на 3000 отворени работни места са стажували около 500 души, работа са започнали 54, като 50 от тях в Дойче пост (Deutsche Post). Каква интеграция на нежелаещи да учат езика, да ходят на работа, да спазват законите и да уважават тези, които им подават ръка! Никого не успя да обедини Брюкселският мулти-култи, няма и да успее. Вече се говори за сериозно повишение на данъците.

Май неизбежно в Европа ще се тръгне по израелския път – стени на границата и стени вътре, с леко и тежко стрелково оръжие до тях. Богат и горчив опит с приобщаването имат в тази страна.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (11)

 1. „Май неизбежно в Европа ще се тръгне по израелския път – стени на границата и стени вътре, с леко и тежко стрелково оръжие до тях. Богат и горчив опит с приобщаването имат“ Забравихте да напомните за нуждата от мини по външните граници на страни като Гърция, Италия, България. Дотам я докарахме с тантето и Юнкер, че ще се наложи да се бием с афганистанците , пакистанците и черните Имигранти, смятащи, че на тях всичко им е позволено и простено. Да си ги вземат Меркел и Оланд.

 2. „На чер арапин и рязан турчин вяра да нямаш“. Справка Захари Стоянов.
  Ние си го знаем, но евролибералите в Брюксел не са чели наша литература.

 3. Векове не се интегрират циганите, та за няколко години ще се интегрират араби и афганистанци! Вън нашествениците до един!

 4. пада му се на уродливото немско стадо да бъде обогатявано от арабелите!

 5. В Германия и Бг властите са от неоколониален тип и в много случаи работят срещу собсдтвените народи. Меркел е точно такава и ще дойде ден немците да я съдят и натикат в най-калната морилна и политическа дупка. За у нас не знам, но се надявам.

 6. Абсолютно верно. Наглостта на тези хора няма край. Вчера гледахме една арабка с дрехи в нашия басейн. Тя “плува“ на плиткото и е облечена + шамия на главата. Ние просто недоумяваме как можеш да си толкоз нагъл – отишъл си в друга държава, виждаш, че в басейна всички са по бански, защото е такъв редът в тази държава, но ти си правиш каквото си искаш, гледаш нагло, когато хората я гледат с неодобрение все едно си си у вас:))) Как може такова нахалство? И то е само началото.. Те са така във всичко и не се асимилират. В канада за последните години броя на арабите и африканци се увеличи ужасно много. Типично за тях е, че са млади и с много деца или бременни. Още не обичат да се трудят или ако го правят гледат да е нещо по-леко и на сянка. Работниците по строежите и улиците например никога не са черни или араби:) Обикновено са бели или китайчета, може и некое изпаднало латинче..но голямата част от новодошлите са доста добре охранени и флегматични:) кой ще им дава парета за храна? Там се яде яко:) Може меркел или други подобни..Но меркел, както и българските лизачи на интермафията, живеят далеч от тях..напр. бобик, и пр. министреини и подобни..Но те и до тях ще се домъкнат:)))БОГ бави, но не забравя:)

 7. …като чета горенаписаното си мисля колко правилно едновремешните заселници са избили коренното население на САЩ, поради нежелание да се интегрира. Чак сега се вижда какви са щели да бъдат последиците, ако не беше се случил този тъй хуманен акт.

 8. Коренного население в сащ и канада всъщност не е избито..или как да се каже, имало е убити, още повече и червенокожите са се биели срещу нас белите нашественици или англета, франсета, испанци, имало е и бели убити..малка, но продължителна война. Дори сега, колко века са минали, голяма част от местното население индианци не се е много адаптирало и не живеят по големите градове с останалото население. Те си живеят в резервати/селища, близо до голям град, но много красиви, живописни места. Освободени са от такси, имат добри соц програми, но много от тях пак не са доволни и не разбираме защо. Ние лично имаме едно познато семейство индианци, те са образовани и комуникират с белите. Ние много им разказвахме за България и за филмите за тях индианците:) те ужасно се изненадаха, колко знаем за тях:))) Но индианците са цветя пред арабите и некои африканци…Разбира се винаги има и изключения и между последните, но са малко:(

 9. Не знам кое е по-добре: да не знаеш историята или да я изопачиш по както ти уйдисва. Значи в САЩ и Канада местното население е трябвало да се интегрира по тертипа на заселниците, а не обратно?????? Местното население тогава, е изтласквано от плодородните земи, които обитава, натиквано е в резервати и е измирало директно от глад. Около един-два века по-късно Хитлер прилага същата тактика в Украйна и Русия. То само с пушки не става. От глад са измрели милиони. Сега индианците са освободени от данъци. Колко благородно!!!!!!

 10. Да Мирослава. местното население е трябвало да се приспособи, доколкото ни е известно, към живота на завоевателте, а не обратно. Понеже те не са искали, а може и да не са можели, остават да живеят в техни си селища, по-далеч от големите градове на завоевателите/колонизаторите – англета и франсета + испанци. В противен случай, ако беше станало обратно сега норд хамер сащ-канада щяха да живеят в палатки, юрти, да се обличат в кожени дрехи и подобно на нашите цървули да да се хранят с лов на бизони и птици..ако се следва логиката. Нашата позната индианка Мелиса ни даде да прочетем една статия, в която местното население аборигените си искат обратно земите, които завоевателите са им откраднали. Също така черните хамер искат пари за обезщетение, тъй като прадедите им са докарани насила от африка като роби.. Да, и всички те имат право, ноооо..

 11. Indiantsite sa osvobodeni ot danatsi samo kogato jiveqt v rezervat. Az patuvam mnogo po tehnite zemi i kakvoto vidqh,e 4e sa podobni na nashite tsigani. Vinagi kogato 4eren ili indianets jiveqt sred belite te jelaqt ili sa prinudeni da se integrirat.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.