Предполагаемият убиец на Виктория Маринова все още не е екстрадиран от Германия

Предполагаемият убиец на Виктория Маринова все още не е екстрадиран от Германия, защото върви процедура, информира БНТ.  Той бе задържан късно снощи в Германия.

 

По непотвърдена информация в дома му са открити негови дрехи с кръв от жертвата. Според източници на Нова тв името му е Северин Красимиров, на 21 години. Хората от квартала, където живее, разказаха, че са разбрали за случилото се още в неделя.

Момчето избягало в Германия по съвет на негови близки, след като споделило за случилото се. Полицията разбрала малко по-късно и насочила вниманието си към Северин. Той бил засечен на камери в района на крайбрежната алея на Дунав. Именно там Виктория е тичала в събота през деня. Полицията много бързо е намерила и негови дрехи, по които са открити следи от жертвата. След сериозна организация с международните служби Северин е бил арестуван. Той е женен. Леля му и съпругата му са били цял ден в полицията на разпит.

Очаква се днес в 9 часа премиерът Бойко Борисов заедно с главния прокурор Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Младен Маринов да дадат повече подробности по случая.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право