Предпремиера на сериала „С река на сърцето“ във Видин 

Предпремиера на сериала ''С река на сърцето“ бе представена за първи път пред публика миналата вечер, до крепостта „Баба Вида“ във Видин. Той  е изцяло заснет в крайдунавския град  и неговите околности. В знак на благодарност за топлото посрещане и гостоприемството, дни преди ефирната премиера на сериала, от NOVA телевизия и продуцентска къща New Generation Films, организираха първата публична прожекция.

Преди това хората имаха възможност да се срещнат и да се снимат с някои от най-популярните български актьори - Александър Сано, Александър Димов, Яна Маринова, Йоанна-Изабела Върбанова, Анастасия Лютова, Мартина Апостолова, Пламен Манасиев, Малин Кръстев и др. 

Продуцентът на сериала Светлин Нейнски благодари за съдействието на местните власти. На голям екран, поставен на фона на крепостта „Баба Вида“, бяха показани началните два епизода на продукцията. Сюжетът разказва за усилията на брат и сестра от заможна фамилия да запазят наследствените земи и семейната винарна на брега на река Дунав, която се превръща в декор на телевизионната поредица. Сценарист на сериала е Георги Тенев, а режисьор е Мартин Макариев. Телевизионната премиера на сериала  ще бъде на 13 септември по Нова телевизия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино