Премиерът Борисов: Горанов да излезе и да обясни за жилището си

От 2 години по-ниска цена на горивата не е имало. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел относно продължаващите протести у нас.

„Вчера протестите бяха много малки. Всичките заедно сигурно бяха една десета от срещата на Предприемачи ГЕРБ в Поморие“, посочи той.

В отговор на въпрос дали са обсъждани протестите у нас с лидери на други страни, в които също има протести, премиерът каза: „Не, вътрешните проблеми на всяка страна са си нейна собствена грижа“.

„Факт е, че от 2 години по-ниска цена на горивата не е имало. Никое правителство не е обичано от всички в Европа“, коментира Бойко Борисов. „Именно това, че всеки може да протестира е висша степен на демокрация. Разбира се, не трябва да затварят улиците, защото се пречи на другите, които не са съгласни с тях“, каза още министър-председателят.

На въпрос за апартамента на финансовия министър Владислав Горанов, Борисов беше лаконичен: "Нямам коментар. той е голям човек и може, след като си го е писал в декларацията, да излезе и да го обясни".

Коментари

Задължително поле