Премиерът Борисов за думите на Нинова: При този икономически растеж не й отива да говори така

Кадър от фейсбук

Премиерът Бойко Борисов инспектира реконструкцията на площад „Централен“ и социализацията на западните пропилеи на Римския форум на Филипопул.

На въпрос как ще коментира думите на лидера на БСП Корнелия Нинова от Бузлуджа, че народът трябва да се изправи, за да падне ГЕРБ, Борисов каза: "Вие досега къде бяхте? Учителите, директорите колко време чакаха за снимка с мен и колко хора благодариха за направеното от правителството. Като отговор й пуснете това", заяви премиерът.

При този икономически растеж, при този подем, който има в държавата - да говорят такива неща не им отива, каза Борисов. Пожелавам им в тази жега да се приберат живи и здрави от там, защото са доста възрастни хората там и да ги измъчват в жегата... внимателно да карат също така, защото са натоварени магистралите, българите се движат непрекъснато, подчерта Борисов.

Виждате градът какъв е бил и какъв става - завод до завода, и сме изпъдили инвеститорите ли?, попита премиерът. Нали преди няколко години носеха мандата с Орешарски и всички останали, така че опозицията нека си говори, заяви Борисов.

Като отговор на Нинова дайте това, което беше вътре на фона на нейните думи, буквално тази любов, признателност, което бликаше от най-важните хора - будителите, учителите, директорите на училищата, каза още премиерът.

Коментари

Задължително поле