Празнично шествие изпълни улиците на Свищов по повод 24 май По традиция денят започна с поклонение на гроба на д-р Георги Атанасович

Над 3 000 шуменци на празнично шествие Кметът Любомир Христов поздрави съгражданите си

Юнкер: Истината е, че Гърция влезе в еврозоната с фалшива статистика

Българска парламентарна делегация e на аудиенция при папа Франциск

Учителката Красимира Бакалова получи наградата на името на Аргира Жечкова

Министър Красимир Вълчев: Азбуката, езикът и книжовността са спойката и опората на националната ни идентичност

Тереза Мей обяви, че ще подаде оставка на 7 юни

Фестивалът „Софийски музикални седмици“ представя уникалния културен живот на София

Половин век от първата си лекция отпразнуваха в същата аудитория възпитаници на Стопанска академия Участниците в срещата учредиха нов алумни клуб с името „НОУД ’73”

Йорданка Фандъкова: Невежеството ражда страх, а страхът – омраза и конфликти

Генералният директор на ЮНЕСКО Одри Азуле: Честит празник и да живее България!

Президентът Радев: Българската писменост е наш щит

Най-бързите нокаути на профиринга

Риболовен турнир ще зарадва великотърновските деца

Вечната и святата… и… Навършиха се 28 г. от смъртта на Елисавета Багряна

Премиерът Борисов: Няма да се сравняваме с чеверме социалистите (ВИДЕО)

Хубаво е да правим такива събития на Лазаровден. Домакините събота на обед трябва да са си вкъщи, а не да се занимават с обществено полезен труд, а после демографски кризи. За догодина се планирали 360 млн. увеличение на учителските заплати, което ни придържа към поетия ангажимент – до края на мандата двойно увеличение на учителските заплати. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на отчета за гражданския диалог „Европа в нашия дом“.

На Вълчев съм му възложил бързо да проверят състоянието на всички училищни автобуси, можеш да разчиташ на още 20 млн.“, обърна се премиерът към просветния министър. И за още толкова в интерактивното обучение, допълни той.

Направихме хубави паркове в София, за да има БСП къде да се събират, каза Борисов по повод днешното представяне на кандидатите за евродепутати на левицата в Южния парк.

„В Южния парк нямаше кой да ти каже добър ден, в такова състояние беше, а днес там всичко е подменено.Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов.

„Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те – премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той. „Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

„Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Те ни плашат с Европа – нас, които нямаме спрени нито еврофондове, нито програми. При всяко тяхно правителство спират всички фондове – те лъжата и манипулацията я издигат в основна предизборна платформа, каза Борисов.

Няма да се сравняваме с чеверме социалистите. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов. Не този Иво Христов, който нарече българите дебили, а този Иво Христов, който ги нарече чеверме социалисти. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Явно паметта на хората е къса, а се надявам, че не е“, коментира той. „Да си спомним как панически бягаха след Тройната коалиция, когато направиха в мандата на БСП кабинета „Орешарски“. Как тези, които сега се заканват в Южния парк, панически бягаха и се пререждаха, през глава бягаха за Брюксел. Караха се за 20-20, дали да е Курумбашев или друг. През глава бягаха да се спасяват“, коментира Борисов.

„Приеха си закон да ги брани от преследване. Те излезли да говорят и да сочат нас с пръст“, заяви Борисов. „Тоновете наркотици, които съм задържал при мои операции, не могат да ми преброят“, посочи той. „Нагли, грабежаджий, какви ли не – по техните управления рисуваха България с черепи и кости заради магистралните грабежи, а имахме магистрала до Пловдив“, обяви лидерът на ГЕРБ.

До края на нашия мандат АМ „Хемус“ трябва да подмине Плевен и да стигне до Белокопитово-Буховци, каза той.
„Това не е предизборно“, поясни Борисов. По думите му опозицията ходи по улиците и мери фугите между паветата, а не признава направеното до момента.

„До 26 април ще пуснем булевард „Левски“ във Варна. Искам всяка фуга да мине кметът и да я види“, отбеляза той. По думите след управлението на БСП всичко в държавата е било развалина. „Парите за „Хемус“ сме ги заделили. Във вторник правим 2 първи копки. При Ябланица почти пробихме планината. До Плевен започваме две копки едновременно.

Ударно започваме Шумен-Търговище да довършим. Наредил съм на Нанков – Мездра-Ботевград до две-три седмици максимум да стартира. И обходът на Димово също, за да се подготвим излизайки от „Хемус“ да влизаме там. АМ „Струма“ въври добре, следващият месец ще подминем Благоевград и влизаме в тунела „Железница“. В рамките на следващите година и половина, две ще стигнем до Кресна – социалистическа мечта“, добави той. „Това е факт и ние ще го направим“, уточни Борисов.

В началото на май започваме доизграждане на оставащите 20 км до границата със Сърбия, каза още премиерът. „Най-натовареният път Пловдив-Асеновград работи перфектно. Сега правят обходите. Подготвяме обходния път, защото сме обещали и на Пазарджик, да извадим трафика от града. Май месец в началото искам да го видя как го правите. И, за тези отсечки, които говорите, те вече работят. Аз не ходя на първа копка на гола ливада да ме снимат“, коментира Борисов. „В началото на май, последната отсечка започваме, защото сме се разбрали с Вучич и тези 20 км до границата да ги завършим и тях. В рамките на две години максимум ще ги завършим, до края на мандата“, увери Борисов.

Много ме заболя от това, което ни се случи в миналите дни. Като ги слушам, това ме адски ме амбицира. БСП не могат да прикриват злобата си, каза лидерът на ГЕРБ.

„Някой си беше позволил да ме коментира за „пълзящата диктатура“, че било бисер. Иронизирах Иво Христов заради „пълзяща автокрация“, обясни той. „Ако има автокрация как ще се съберете в Южен парк, как всички тези скандали ще са сутрин от 7.00 до 19.00 не спират? Апартаменти, къща, тераса, сауна, баня – от сутрин до вечер“, попита Борисов. „Ако няма свобода на медиите, как това ще се случва? Всички скандали излязоха по толкова явен начин – демокрацията си работи, каква автокрация“, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Толкова пъти не искам да ги коментирам заради стабилността и уважението между институциите, но когато върховният главнокомандващ призовава генералитета да не стои безропотно да слуша и да гледа – към какво ги предизвиква, не е ли към диктатура? Ако изкараш армията или призоваваш генералитета? Тогава си замълчахме“, каза още той.

Те казват – ГЕРБ трябва да бъде заличена, както заличиха СДС, за да остане вечната БСП, БКП със същите хора. Те толкова са си повярвали, че са се променили и са различни. Те не могат да се променят, защото по действията им личи, че не са се променили, каза Борисов.

„Ние в ГЕРБ нито имаме съдии, нито прокурори. Ние сме партия на 10 години“, коментира той. „Когато само ГЕРБ е атакувана, някак си е добре. Ние сме наложили този стандарт – виновните подават оставка и излизат. А те казват „Не, ние ще си работим, за нас не става въпрос“, заяви Борисов. „Разчитат на късата памет. Гледах ги с цялата Тройна коалиция и кабинета „Орешарски“ събрани на едно място в прекрасен Южен парк“, посочи лидерът на ГЕРБ. „За борба с корупцията говорят тези, които когато управляваха, не излизахме от прокуратурата и следствието – поръчкови, поръчкови, поръчкови, поръчкови, поръчкови дела“, подчерта той. „Тогава казахме, че вярваме на прокуратурата и на институциите. „Щом това ни се полага, нека да питат“, така отговаряхме“, изтъкна Бойко Борисов.

„Източили парите, сега викат, че е политическа вендета – към кое? Към заменките, които бяха направени по време на Тройната коалиция ли? Кои ги преследва тях? Не си спомням“, заяви той. „Последният месец всеки, който по един или друг начин беше уязвен, си е подал оставка. Те техните оставки не ги слагат на масата. Щели да чакат проверка на институциите“, каза още Борисов.

До днес бях малко ядосан на партията и на колеги в партията, защото допуснахме това, но като днес видях БСП в куп – трябва да направим така, че да не подложим държавата на това унижение да се върнат същите хора, заяви още.

„Явно е, че листата им е Тройната коалиция, и Двойната след това“, коментира Борисов. „Според мен тяхната цел е да избягат пак в Брюксел, но ще „калят“ вътре в държавата, колкото могат“, заяви лидерът на ГЕРБ. „Да видят колко договора имаме със Световната банка. Как, ако е вярно това, което ще кажа, ще приеме през юли да се настани в София със Световния си център“, посочи Борисов. „Имате какво да говорите, имате какво да им докажете, вадите какво казват кредитните агенции. Колко са БВП, приходите, доходите, борбата с корупцията, контрабандата, заловените наркотици“, обърна се той към членовете на ГЕРБ.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (39)

 1. Нищо не си предвидил. Ако още сега не ли актуализираш пенсията си история.

 2. Долу Тиквата! Долу Тлъстата мутра! Долу Галямата спасиба! Долу Суджук паша!

  1. Знаеш ли кое е по-ниско ниво от идиот? Лакей на фашистка русия. Тъп кретен!

 3. Тоя говори несвързани неща. Има нещо шизофренично в него. От тема в тема. Най- интересно ми стана като каза ,че подкрепя сергей. 5 години по телевизии и радиа обясняваше как е крал и грабил и заменял и ще го вкара в затвора. След 5 години каза ,че сергей е богатство за България. Бибитко е болен. Българи моля ви не гласувайте за болни хора. Лекувайте ги. Къде с хапчета къде с тояги

  1. Психически болни сте скапани хейтъри и тролове на нинова.

   1. Нема по болни и слабоумни от феновете на ценностите на поръчковия дисидент на бкп росен плевнелиев.

 4. Прав е! Не чеверме, а луканки и джендър парфета… и задълбочаваща се лагодарение на слабоумните ценности демотравска криза.
  И т.и.к.в.а гьонсурат дет всички са му криви, че е и7рик.

 5. Бурисов, тарикАтски гу раэдава,
  само дето, эа ЧЕВЕРМЕ КОМУНЯГИ
  ЭАБРАВЯ

  …преэ глава сий эавийй
  и тихичко пърдийй…

  УРААА

 6. Прости му,Господи,Боко Тиквочев тотално се повреди…Ако чакахме той да направи южния парк сигурно неговата кака Йорданка щеше да го преправя 20-30 пъти като всичко до сега.Да,входа на парка е от скоро в този вид,но то е защото богаташите от Лозенец така искат Защо не направи перфектния в миналото Западен парк? Ама това дебело банкянcко парче съвсем се самозабрави…Чудя се само защо на никой не му идва на ума да го подпука за милионите на неговата Цветелина,която ги „спечели „когато той беше главен секретар,кмет и т.н.

 7. СИТЕ НА БОРИСОВ ТАЙНИ ДАЛАВЕРИ

  ЦВЕТЕЛИНКА ГИ ВЪРТИ

  ПО БАНКОВИТЕ СФЕРИ

  ДЕН ИДЕ

  И ТУЙ ДА СЕ ВИДЕ

  …НИЩО НЕ СЕ ЭАБРАВЯ,

  АКО ВРЕМЕ МИНАВА…

  мдааа…
  истина си е товаа…

  чем бъiстрее,
  тем лучше…

  при таэ прикаэка ужасна,
  Бочко се иэпусна с пръдна
  Първокласна

  урааа

  УРААА

 8. СИТЕ НА БОРИСОВ

  ТАЙНИ ДАЛАВЕРИ

  ЦВЕТЕЛИНКА ГИ ВЪРТИ

  ПО БАНКОВИТЕ СФЕРИ

  ДЕН ИДЕ

  И ТУЙ ДА СЕ ВИДЕ

  …НИЩО НЕ СЕ ЭАБРАВЯ,

  АКО ВРЕМЕ МИНАВА…

  мдааа…
  истина си е товаа…

  чем бъiстрее,
  тем лучше…

  при таэ прикаэка ужасна,
  Бочко се иэпусна с пръдна
  Първокласна

  урааа

  УРААА

 9. Можеше и да е с “ Я „,

  КОЕ СИ Е ГУЛЯМА МИРИЭЛИВА

  БОРИСОВА ДРИСНЯ

  УРААА

  …/ трай си, бе пич…/

  .

 10. Можеше и да е с “ Я „,

  КОЕ СИ Е ГУЛЯМА МИРИЭЛИВА

  БОРИСОВА ДРИСНЯ

  УРААА

  …/ трай си, бе пич…/

  .

 11. ако си ме раэгневил

  И едно “ КА“ съм прибавил

  мдааа

  …идат временаааа…
  стягай гащи эатовааа…

 12. Доказани психически заболявания на Б.Б.
  тежка характеропатия, психопатия, съчетана с воинстващ нарцисизъм, (или т. нар. Наполеонов синдром) плюс обезпокоително личностно разстройство.
  За подобни отклонения се изисква хоспитализиране в психиатрична клиника, категорични са психиатрите.

 13. Много точно,кака Ванче ! Не е необходимо да работиш в психиатрична клиника,за да поставиш тези диагнози.Той,падишахът наш,днес си изпусна нервите и показа,че от яд ще се изяде сам .Чудя се само,защо сестра му,която е лекар не му поприказва или той вече е неспасяемо увреден от патологичния си нарцисизъм.Кой нормален премиер ,в нормална държава се е превърнал в „пенкелер“-всичко знае ,всичко може и дори слънцето грее по негово благоволение.Има ли по-нещастен и самотен човек от него?

 14. Този надмина Димитър Пенев по говорене на несвързани теми и глупости .Толкова ли сме зле че такъв шизофреник да ни е премиер.Иво Христов маже и да излезе прав.

  1. Не мисля че си прав. Димитър Пенев-Стратега може да говори несвързани теми и глупости, но делата му ни помогнаха да извоюваме най-големите си успехи във футболната ни история. Как го е направил, кой му е съдействал, Небето ли е било с него, няма значение. Фактите са факти! А Боко ни докара до последно място в Европа по живот и стандарт на живота ! Това също са факти.

 15. Колкото да ви е мъчно и да плюете, това е най-успешния премиер на България! Да си припомним: Андрей Луканов-гладна зима, Попов-за бога братя-не купувайте, Станишев-изгонен с камъни от парламента, пееики партизан за бой се стяга, тройната коалиция-нямам думи! Какво искате сега: Нинова?

  1. На мен ми е мъчно само за неадекватните -д-е-б-и-л-и- -в Бъгария, защото бибитко и близките му станаха милиардери, а широк кръг станаха мултимилионери, а ти ще се редиш да ми лапаш папура от глад заради техните лични успехи. А и ако не си забелязал, последния месец цените на много храни скочиха с 30-40%, но инфлация нема, живеем сити и щастливи 😉

  2. Какво ти е крив попов за тези думи, бе идиот?
   А бокичът влачи милиарди от брюксел като в отплата им лиже задниците и загробва България задълго. Ако не беше така, щяха ли хората да продължават да бягат?
   Пей си хапчетата.

   1. Хората бягат от русофилските тъпанари и постоянните скандали на кучките от БСП.

 16. Прегледах горните коментари..повечето са НЕГАТИВНИ към ГЕРБ…Но защо имам странното усещане, че отново ..май за 12 път ГЕРБ ще има повече гласове от БСП на 26. май…рядко греша…На добър час на ГЕРБ ПОБЕДААААААААА

 17. Бибитко има право да нарича бсепарите чеверме комунисти, защото за разлика от тях, той си пази червената партийна книжка, отказал се от сума ти кариера заради членството си в БКП. Па и се чудех от кого се научил да краде толкова много, а то старата комунистическа школа. Но се научил само да краде и да е продажен предател на България, за разлика от онези истински комунисти.

 18. БКП е разделена на два клонинга.
  Единият е БСП,а другият е ГЕРБ.
  Какво искаш от хора,които са били цял живот доносници,агенти,кариеристи,деца на АБПФК и така нататък.Жалко,че нямаше закон за лустрация,можеше и по друг начин да се развият нещата след 1989г..а не сега да ни управляват „мутантите“ на БКП.

  1. Забрави най гнусната слуз – сдс, която ес иска да върне в уппавлението.
   Факт.

 19. „пълзяща диктатура“ ,“военен преврат“ – думи казани от един който се мисли за голем политик !? Защо тия от карлуково не се самосезират и да го приберат за лечение ? Преди 2-3 години пък разправяше друго : цитат : Тия искат да ми вземат държавата !? – това мисля е достатъчно !

 20. Да, като гледам колко време Фандъкова прави градинките “ Кристал“ и до Народното събрание , вече цяла година , а те са с по две алей на кръст, жалка работа.

 21. ВЕЛИКИ ПО-ЭДРАВИ ,ИВАНЕ

  ПА КАЖИ “ ХЕЛОЕУ “

  ДЪ НЪ СЛИЖЪМ

  ДАЖЕ …УРАА

  ЭЪ ПУСЛЕДНИЯТ НИ

  РАЭГОВОР ПУ СЪЩЕСТВА

  Урраа

  ПО ГОЛЯМ МАЙТАП

  ОТ ЖИВОТА НЯМА ЭА СЕГА

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.