Преслава глези феновете си с пет нови песни

Преслава

Седмият албум на фолк дивата излиза днес

Три от парчетата вече са пуснати в интернет, радват се на огромен интерес

Дисковете й се славят с големи продажби

С пет нови песни наведнъж Преслава глези феновете си. Парчетата се съдържат в седмия албум на звездата на “Пайнер” - “Да гори в любов”, чиято премиера е днес. Три от песните изненадващо бяха публикувани за слушане в интернет, в официалния канал на гласовитата певица в платформата за видеосподеляне ютюб, малко преди дискът да излезе на пазара.

В Деня на Съединението Преслава написа във фейсбук, че дава шанс на феновете си да чуят предварително една от петте нови песни по-рано. Тя носи името “Не те забравям” и се радва на огромен интерес. Въпреки че няма официално видео, песента е на първо място по “Набиращи популярност” в ютюб.

Броени часове преди да излезе албумът “Да гори в любов”, Преслава пусна едно след друго парчетата “Не идвай” и “Трябваш ми”. Най-наблюдателните последователи на фолк звездата забелязаха, че трите нови предложения са дело на трима различни музиканти - Борислав Павлов, Велислав Драганински и Радомир Кишев. Вероятно по този начин любимката им се стреми да покаже разнообразието от аранжименти в новия си диск.

Преслава е една от малкото попфолк певици, които пускат албуми с нечувани досега парчета. Явно тази стратегия работи изключително добре за изпълнители като нея, тъй като в кариерата си тя може да се похвали със завиден успех на музикалните си компилации. От първите є стъпки на музикалната сцена до този момент, Преслава е издала 6 албума - “Преслава” (2004), “Дяволско желание” (2005), “Интрига” (2006), “Не съм ангел” (2007), “Пази се от приятелки” (2009), “Как ти стои” (2011). Освен тях е издала и три компилации, които носят имената “Preslava Hit Collection” (2009), “Златните хитове на Преслава” (2013), “Хитовете на Преслава” (2014).

Най-впечатляващият є успех в тази сфера е четвъртият є студиен албум - “Не съм ангел”. Той е един от последните дискове в попфолка, които получават статут на златни по продажби. С появата на клипа към последния сингъл от него - “Последен адрес” през май 2008 година, албумът надхвърля 10 000 продадени копия. Смята се, че само дискове на Камелия и Азис са постигали по-голям успех.

Тепърва предстои да разберем какви постижения ще достигне седмото є предложение. Освен новите пет парчета, в “Да гори в любов” се съдържат и шест вече познати хитове. Сред тях откриваме първия є сингъл с опериран нос “Пиян”, завръщането є след майчинство “Изтрезняваш ли”, песента със същото заглавие като албума, “Обратно в играта” и “Не се изтриваш”. Всички те имат над 68,5 милиона гледания в ютюб.

Коментари

Задължително поле