Принцеса лъсна на корицата на „Плейбой“

Баща ѝ е фермер, майка ѝ – фризьорка

Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис е първата аристократка, снимала се за еротичната библия „Плейбой“. 37-годишната праправнучка на последния крал на Саксония – Фридрих Август Трети, лъсна на корицата и във фотосесия за мартенския брой на немското издание. Тя е прикрила едната си гърда с полупрозрачна материя, а другата се вижда напълно. 

В изявление за списанието Ксения споделя, че е решила да направи откровена фотосесия, за да покаже, че всяка жена е красива такава, каквато е. „Не е нужно да преследвате трендовете или да вършите пластични интервенции единствено с цел да угодите на някого. Имам стрии и не се срамувам да ги покажа“, цитира думите й таблоидът Page Six. 

Принцесата на Саксония е участничка в различни риалити предавания, освен това е лице на известна шведска верига за мебели. Неотдавна тя издаде автобиографична книга, което изправи на нокти родствениците й от саксонския кралски двор. Те побързаха да заявят, че кръвната й връзка с тях е много далечна, за да претендира, че е аристократка. Баща й е фермер, а майка й – фризьорка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес