Проблеми у дома за Везните, неочаквани гости за Стрелците - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Денят ви позволява активна работа и ви дава възможност да общувате с лекота с деловите си партньори.  Не пропускайте да споделите с тях идеите си. Очаква ви среща, която ще запомните с приятно чувство. Не избързвайте в действията си. Концентрацията и търпението на работното място са гаранция за признание от страна на колегите ви. Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни, мили дами, с брачния си партньор. Ако сте сгрешили, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, които стабилизират отношенията ви.

ТЕЛЕЦ

Не надценявайте възможностите си. Бъдете търпеливи и скромни в желанията си. Задълбочете се в работата си.  Справяте се отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката, която, въпреки че се чувствате унизени, е без основание. Имате шанс да подобрите финансовото си състояние. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие цели да получите облаги, приемете, че ще разривът ви е гарантиран.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви труден ден. Избягвайте активната професионална дейност. Не са изключени недоразумения с партньорите и колегите, ако сте на работното си място. Проведете разговори и подпишете документи, но не и свързани с финанси.  Наложете си спокойствие. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единствения начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

РАК

Днес ви предстои един изпълнен с положителни промени и нови отговорности ден. На работното място се справяте с много, но приятни задължения. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Звездите ви закрилят. Деловите разговори са успешни. Работата ви ще направи впечатление на ръководството и на колегите. Несемейните жени могат да намерят половинката си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че една бременност ще ви обвърже за цял живот.

ЛЪВ

В този ден, ако не сте си взели отпуск, за да отморите от непрежението през изминалите два месеца стабилизирайте постигнатото дори и ако ви се струва малко. Не започвайте нови занимания. Не е желателно да пътувате. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте, защото с яд нищо няма да постигнете. Деловите срещи и разговори са неуспешни. Ако сте семейни, мили дами,  и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си.  Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно.

ДЕВА

Време е да започнете с промените в живота и на работното си място. Резултатите очаквайте след известно време. Случайните запознанства оставят следа в живота ви и ще са ви от полза. В състояние сте да постигнете мечтаната популярност. Внимавайте при провеждане на делови разговори. Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на партньора си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

ВЕЗНИ

Пригответе се от сутринта за проблеми у дома. Ако не сте семейни вашите близки ще ви натоварят с техни задачи, въпреки че сте претоварени със служебни задължения. На работното място жънете успехи, а следобед и приходи от търговия. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние. И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия, което ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

СКОРПИОН

Не прекалявайте с натоварването на работното си място. Не са изключени разправии у дома, защото сте изцяло във властта на емоцията, заради промените, които ви предстоя и малко ви притесняват. Малко познати хора ще ви окажат подкрепа и ще помогнат да разрешите лични проблеми.  Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако си позволите прибързано сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за бъдещите проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Не е изключена появата на неочаквани гости. Постарайте се да избягвате спорове, конфликти и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата. Очаквате да стане чудо, задачите ви да бъдат завършени с вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите. Днес решете дали да продължите живота си с интимните си партньори. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате.

КОЗИРОГ

Поставете началото на нови занимания до обед, като не бива да избързвайте с критиката по адрес на колегите си, нито да изявявате  желание да блеснете със способности на вашето работно място. Разсеяни сте и вредите на себе си. Отложете срещите. Не се захващайте със задачи, които не можете да свършите. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се от неблагоприятното влияние на хора от вашето обкръжение. Очаквайте проблеми в общуването с колегите и деловите си партньори, ако се налага да отхвърлите спешни задачи. Не позволявайте да ви тласкат към бързо приключване на вече започнатите. Бъдете компромисни в отношенията си с околните. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния партньор.

РИБИ

Не ви е позволено прекаленото натоварване на работното място. Стремежът ви към успех или желанието ви да разрешите бързо всички задачи води до грешки и преумора. Възползвайте се от възможността да изразите чувствата си, но без излишна емоция. Простете на хората, които са ви обидили, ако искате да си възвърнете спокойствието и хармонията в отношенията. Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

Коментари

Задължително поле