Програмист спечели голямата награда на „Лукойл Клуб“

Програмистът Веселин Пеев от София е победителят в голямата игра на бензиностанции „Лукойл“ - „Впусни се в приключението!“. Той спечели екскурзия за двама до Щутгарт с посещение на завода и музея на Порше. Номерът на неговата карта "Лукойл Клуб“ бе изтеглен между 11 000 редовни потребители на премиум-горивата ЕКТО.

Акцията „Впусни се в приключението!“ е дала възможност на повече от 500 хиляди членове на програмата за лоялност да играят за над 5000 различни бонуси и награди. Тя е част от общата концепция на бензиностанции Лукойл да предлагат на лоялните си клиенти все по-качествени продукти и услуги. Сред тях водещо място заемат премиум-горивата ЕКТО с подобрени експлоатационни и екологични характеристики, които се утвърдиха на българския пазар с продуктите ЕКТО Дизел и двата вида бензини – ЕКТО Плюс и ЕКТО-100.

Точно бензинът ЕКТО-100 донесъл голямата награда на победителя. „Клиент съм на Лукойл от от около 10 години. Отскоро съм с нов автомобил и установих, че той се чувства най-добре с бензина ЕКТО-100“, сподели програмистът. Девет такива зареждания в рамките на промоцията го изведоха до посещение в едно от култовите места за любителите на бързи автомобили – завода на Порше в германския град Щутгарт и музея на легендарната марка в същия град.

Наградата му бе връчена от директора по търговските въпроси на „Лукойл-България“ Дмитрий Флоринский на една от бензиностанциите на компанията в София.

„Днешната церемония и щастливото лице на победителя са достойният финал на поредната акция в полза на лоялните ни клиенти, проведена в рамките на програмата ни „Лукойл Клуб“ и серията висококачествени горива ЕКТО“, отбеляза Дмитрий Флоринский. „Картата ни за лоялност се развива в крак с времето, а именно освен стандартната пластика, тя вече е и електронна и всеки, който пожелае, може да я носи в своя мобилен телефон чрез приложението „Lukoil Club Bulgaria“. Желая на победителя успешно и интересно пътешествие, а на всички останали ще кажа: Добре дошли в Лукойл-Клуб, зареждайте повече и печелете повече!“

 

Коментари

Задължително поле