Прощална премия от Боби Михайлов

Áîáè Ìèõàéëîâ ïðè ãë. ïðîêóðîð Áîðèñ Âåë÷åâ

Отборна премия от 75 000 евро разделиха националите за победата с 1:0 над Чехия. След успеха подалият оставка президент Борислав Михайлов позвънил в съблекалнята на мобилния на капитана Ивелин Попов. И чрез него обявил, че тимът ще има прощална премия от него. Играчите посрещнали еуфорично новината с радостни възгласи. Преди два дни по сметките на играчи, треньори и служители от щаба бонусите са били преведени. Титулярите и селекционерът вземат по 3100 евро. Влезлите в игра резерви и помощник треньорите - по 2500, а играчите от групата – по 1500. За служителите от щаба премията е 1000.

Премията доскоро беше „изчезващ вид“ за националния тим, който цяла година нямаше победа. Но появата ѝ в отбора идва в точен момент и е част от глътката въздух преди баражите за Евро 2020, когато в София срещаме Унгария на 26 март, а при успех пак на „Васил Левски“ ще играем с победителя от сблъсъка Исландия – Румъния на 31-и.

До този момент няма индикации, че Ивелин Попов може да се върне в отбора. Твърди се, че той е силно обиден заради нападки към него в ложата на националния стадион при 0:6 от Англия. Тогава реагирала неговата съпруга и избухнал скандал, потушен с помощта най-вече на Николай Бодуров.

Коментари

Задължително поле