ПСЖ събира Суарес и Неймар

Ръководството на ПСЖ е твърдо решено да събере Луис Суарес и Неймар. Преди година „Барселона“ разполагаше с най-опасното трио в света, включващо уругваеца, бразилеца и Лионел Меси. По всичко личи, че втора част от каталунския тризъбец може да се окаже в Париж.

Въпреки очакваните наказания от УЕФА за нарушаване на финансовия феърплей, френският шампион е готов отново да пилее милиони. Но този път каталунците ще са далеч по-отворени за разговори, отколкото беше в случая с Неймар, преминал за 222 млн. евро на „Парк де Пренс“. „Барселона“ вече брои за сигурен Антоан Гризман от „Атлетико“ (Мадрид). Въпреки това, каталунците няма да пуснат уругвайската си звезда за по-малко от 100 млн. евро. А такава сума отдавна е нищо за ПСЖ, нищо че ще бъде похарчена за 31-годишен футболист, макар и Луис Суарес.

Колкото до самия нападател, той е изкушаван от възможността отново да е в един отбор с Неймар, както и със съотборника си в националния отбор Единсон Кавани.

Трансферът на Суарес пък е начинът на ПСЖ да накара най-скъпия футболист в света да спре с мислите за нов клуб. Информациите, че Неймар се чувства нещастен в Париж стават все повече и повече. Според испанският вестник „Мундо Депортиво” нападателят не привикнал към живота във френската столица, а също така не е доволен и от нивото на вътрешното първенство. Ръководството на ПСЖ обаче е сигурно, че с привличането на Суарес това ще се промени.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят