“Пулсът на танца” - първият български филм за спортни танци, тръгва по кината от 9 февруари (ТРЕЙЛЪР)

Снимка/ PRofile interantional

Най-новият филм на режисьора Георги Костов за интригуващият свят на състезателните спортни танци - “Пулсът на танца” тръгва по кината в цялата страна от 9 февруари. Филмът пленява с красотата и грациозността на танците, както и ни кара да се замислим за актуални теми, като цената на победата, амбициите на родителите и как те се отразяват на децата.

В главните роли участват -  Ники Илиев, Башар Рахал, Ивайло Захариев, Любомир Ковачев, Райна Караянчева, Сара Дранкулова и други, както и нови таланти като Георг Киряков и Мартина Кондаклиева, които имат опит като реални състезатели и победители по спортни танци.

Режисьорът на лентата Георги Костов, който е продуцент и съсценарист на този филм е добре познат на българската публика с първата българска гангстерска комедия “Пистолет, куфар и три смърдящи варела”, както и “XI А”, “Академия за мъже”, “Опърничавите”, “Останалото е пепел”, първият български финансов трилър “Борсови играчи”.

"Радвам се, че успяхме да заснемем “Пулсът на танца” и да го реализираме с финансовата подкрепа на Община Бургас. За мен беше истинско удоволствие да работя с екипа и да заснемем красиви гледки и кадри в този първи за България филм за спортни танци. Обичам да експериментирам и да предизвиквам себе си като правя филми в различни жанрове и смятам, че и този филм ще се хареса на публиката, защото засяга актуални теми и всеки ще намери по нещо за себе си в него. Ще бъда истински щастлив, ако чрез “Пулсът на танца” успеем да вдъхновим все повече подрастващи да започнат да спортуват и изградят здравословни навици. За жалост в ежедневието виждаме много негативно влияние върху младото поколение и искрено се надявам с добри примери, спорт и възпитание това да се промени", довери режисьорът Георги Костов.

На премиерата сред поканените гости ще бъдат - ПР-ът и тв продуцент Атанас Лазаров, Елизабет Кравиц - актуалната "Мис България 2023", Ива Атанасова - тв водеща на "Блондинка" по news24/7, както Силвия Джагарова, Наталия Гуркова, Галя Георгиева от Дует с кауза и Пейо Пеев - основател на легендарната група "Спринт". 

В кината от: 9 февруари

Времетраене: 1 час и 43 минути

В ролите: Ники Илиев, Башар Рахал, Ивайло Захариев, Любомир Ковачев, Райна Караянчева, Сара Дранкулова, Георг Киряков, Мартина Кондаклиева и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино