Путин определи като „антируска истерия“ разследването за намесата на президентските избори в САЩ

Снимка: Архив

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че според него разследването на възможната руската намеса в американските президентски избори е антирурска истерия.

„Според мен това не е разследване, тъй като разследването предполага цялостно изясняване на всички обстоятелства чрез изучаване на причините и изслушване на различните мнения. Ние виждаме само как нараства антируската истерия. Преди всичко това е използване на русофобски инструменти във вътрешнополитическата борба, в дадения случай противопоставянето между президента Тръмп и неговите политически противници в САЩ“, подчерта Путин пред РИА новости, след преговорите с президента на Финландия Саули Нийнистьо.

Руският президент определи, като „особен цинизъм“ новите антируски санкции на САЩ.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. въобще не трябва да се интересува от това, а камо ли да го коментира.
    да си гледа да оправи русията, та да не и пука от санкции….

  2. След като през 1939 г. Сталин изпозастрелял, затворил, изселил и инквизирал близо 14 милиона невинни руснаци, американският президент поставил въпроса в Обединените нации и поискал незабавно спиране на този шизофреничен геноцид. Бащата на народите отговорил, че това са антисъветски истерии и продължил с удвоени сили избиването на невинни руснаци, обявени за врагове на народа. Русия е страна на традициите. Путин се придържа към традицията да се стискат руснаците за гърлото и всеки предсмъртен хрип да бъде обявяван за антируска истерия. Не так ли?

    1. Добре че руснаците си имаха демократите горбачов и елцин, та да могат да сравняват с диктатора путин.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.