Работник изнасилил 37-годишната си шефка пред внучето й

Семейството от Омуртаг се смилило над несретника и го прибрало, а той нападнал жената

29-годишен, нает за работник в стопанството на мъж от Омуртаг, изнасилил 37-годишна му жена в присъствието на внучето й, като я порязал с нож и заплашвал детенцето. Гнусната история стана известна, след като Районният съд в Омуртаг наложи постоянен арест на Енвер Х.

Престъпленията са извършени вечерта на 24 ноември, съобщиха от Апелативна прокуратура във Варна. Мъжът е бил задържан на следващия ден, когато роднините на жената го намерили в хамбар по долни гащи и му хвърлили як бой. Полицаите буквално го спасили от ръцете на вбесените близки на жертвата.

Енвер започнал работа в домакинството в ромската махала в Омуртаг преди 4 месеца. Преди това младият мъж, който е от село Лятно, Каолиново, скитал из региона и се хващал да работи каквото му попадне. Семейството от Омуртаг се смилило над него и го приело в къщата си.

Поверили му да се грижи за животните, тъй като стопанинът се занимавал с купуване и продаване на коне и често пътувал. Хранели го и нощувал в дома им. Предния петък мъжът отново пътувал и в къщата останали съпругата му с внучето и работникът, който трябвало да ги пази.

Жената почерпила Енвер с ракия и отишла да приспива 3-годишното дете. Вече солидно почерпения наемник обаче тръгнал след нея. Нападнал я, ударил я, размах нож и я порязал, заплашвайки, че ще нарани детето, ако тя гъкне. Стопанката била изнасилена пред детенцето. По данни на прокуратурата било извършено и блудство.

Задоволен, насилникът се прибрал в стаята си, а тя заключила вратата и се обадила на дъщеря си, която била в Германия. Тя пък от своя страна алармирала баба си, която живеела в друга къща в съседство. Възрастната изтичала и взела през прозореца детенцето, тъй като насилената не смеела да отключи. В това време Енвер отново направил опит да нахлуе в стаята, но вече нямал достъп.

Чувайки виковете навън, хукнал да се спасява по долни гащи и без дрехи. Първо се укрил в дере край Омуртаг, но му станало студено и през нощта се намъкнал в съседна конюшня, а после и в хамбар, където се завил със стар килим. Там го намерили и роднините на насилената жена, докато полицията претърсвала сградите една по една.

Районна прокуратура в Омуртаг повдигна обвинения срещу Енвер за изнасилване и блудство, а съдът постанови задържането му под стража, съобщиха от Апелативна прокуратура във Варна.

В миналото Енвер бил съден за кражби. По времена изнасилването бил жестоко пиян.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България