Радинела Чушева дарява свои рокли на абитуриентки

"Мис България 2019" подарява грим и тоалети на момичета в нужда

„Мис България” 2019 дарява свои рокли. Радинела Чушева обяви в профила си във фейсбук, че иска да помогне на абитуриенти в нужда.

„2020 е трудна за всички, но ако се опитаме, можем да превърнем Пепеляшка в Принцеса!“, написа миската.

Тя споделя, че първоначално смятала да осигури безплатен грим на няколко момичета, на които им предстои завършване. След това обаче видяла, че има голям интерес към предложението й и решила да раздаде част от любимите си дрехи и аксесоари.

„Аз ще ви предложа безплатен грим с най-висок клас козметика, най-изключителни продукти, мигли и т.н. – на абитуриенти, които ще имат бал, но нямат финансова възможност, също така на сирачета или от малцинство! Също така, ще осигуря рокля, обувки и чанта, за нуждаещи се абитуриентки!“, пояснява тя.

"Моля ви, нека всички нуждаещи се, да се свържат с мен! Аз и моите близки ще направим селекция, и ще зарадваме едни Пепеляшки, но не само до полунощ! Нека всеки, който има възможност, да се включи в тази мисия – „Пепеляшка става принцеса". Благодаря!”, написа още Чушева.

Много хора я поздравиха за идеята, но други й напомниха, че тази година баловете са под въпрос заради разпространението на коронавируса и мерките в страната.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица