Разберете какво ще се случи в трети сезон на "Обещание" и защо спряха сериала

На 10 ноември bTV излъчи последния епизод от втория сезон на хитовия турски сериал "Обещание".

Историята на Рейхан и Емир завърши трагично, като на нейно място от днес тръгва новата драматична поредица "Черна птица" с участието на любимеца на зрителите Баръш Ардуч, световноизвестен с превъплъщението си на Йомер в "Любов под наем". Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 13:30 до 15:00 ч.

Каква всъщност е причината за спирането на "Обещание"? Любимата на стотици хиляди поредица бе прекъсната от bTV, тъй като бяха излъчени всички закупени до момента епизоди. Най-новият трети сезон на продукцията тръгна едва преди два месеца в южната ни съседка, като до момента са показани близо 40 епизода.

В момента "Обещание" върви в Турция с ново разписание, съобщава TvNovellas.  Докато преди няколко седмици драмата с Гьокберк Демирджи се излъчваше всяка делнична вечер, от началото на ноември серии има само в събота и неделя. Факт е обаче, че след напускането на Йозге Яъз рейтингът на сериала се е сринал драстично.

Ако сте нетърпеливи да разберете какво ще се случи в трети сезон - четете в следващите редове.

След смъртта на Рейхан, Емир се лута безцелно. Той не желае да види сина си и не намира смисъл, за да живее. В живота му нахлува жена на име Фериде, която ще опита да излекува раните му и да го накара да обикне детето си. 

Нарин и Кемал гледат бебето на Емир след кончината на Рейхан. Новороденото се връща в имението на Тархун, а Нарин и Кемал предприемат голяма стъпка, за да бъдат най-сетне щастливи. Неочаквани гости се появяват на вратата им - майката (Мюневер) и сестрата (Кумру) на Нарин. 

Емир категорично не иска синът му да остане в имението и прави всичко възможно, за да го отпрати. Хикмет, който се е възстановил и вече не е парализиран, иска на всяка цена внукът му да е близо до семейството. Кой ще надделее - Емир или Хикмет? Емир остава в конака, за да докаже на Хикмет, че греши в преценката си.

Джавидан е в затвора и плаща за злините си. Тя съжалява за нещата, които е сторила на Рейхан, и се обвинява за смъртта ѝ. Един ден, докато я местят, тя решава да се самоубие, хвърляйки се пред една кола. Фериде я вижда и спасява живота ѝ. 

Кумру, сестрата на Нарин, се оказва зъл демон, който успява да влезе в дома ѝ и да ѝ причини много болка. Нарин ослепява и това ще преобърне живота на Кемал. 

 

Коментари

Задължително поле